Askerler Teröristlerin Peşinde! Kan İzlerinin Bulunduğu Bölge Abluka Altına Alındı

TAKİP ET

Gümüşhane'de devam eden terör operasyonları sırasında İçişleri Bakanlığı'nın hazırladığı terörden arananlar listesinin kırmızı kategorisinde bulunan ve Başına 4 milyon lira ödül konulan terör örgütü PKK mensubu Zeynel kod adlı Mehmet Yakışır ile Rodi kod adlı Levent Dayan'ın öldürülmesinin ardından bölgede operasyonlar genişletildi. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen operasyonlar sırasında yaralı olarak başlıkları tahmin edilen teröristlerin arazide Kan İzlerini rahatlayan askeri birlikler operasyonları yoğunlaştırdı. Kürtün ilçesi ve çevresi askerler tarafından abluka altına alınırken şey Ve yaylalardaki kırsalda kaçan teröristlerin izlerinin sürülmesine devam ediliyor.

Gümüşhane'de devam eden terör operasyonları sırasında İçişleri Bakanlığı'nın hazırladığı terörden arananlar listesinin kırmızı kategorisinde bulunan ve Başına 4 milyon lira ödül konulan terör örgütü PKK mensubu Zeynel kod adlı Mehmet Yakışır ile Rodi kod adlı Levent Dayan’ın öldürülmesinin ardından bölgede operasyonlar genişletildi.  Geçtiğimiz günlerde düzenlenen operasyonlar sırasında yaralı olarak başlıkları tahmin edilen teröristlerin arazide Kan İzlerini rahatlayan askeri birlikler operasyonları yoğunlaştırdı. Kürtün ilçesi ve çevresi askerler tarafından abluka altına alınırken şey Ve yaylalardaki kırsalda kaçan teröristlerin izlerinin sürülmesine devam ediliyor.

Güvenlik güçleri Doğu Karadeniz Bölgesi'nde Gümüşhane, Giresun ve Trabzon kırsalında terör operasyonları yoğunlaştırdı. Jandarma ve polis özel harekat birlikleri tarafından düzenlenen operasyonlarda önceki gün kaçan teröristlerin yakalanması için çalışmalar devam ediyor. 

BÖLGE ABLUKAYA ALINDI
Devam eden terör operasyonları sırasında PKK'lı Mehmet yakışır ve Levent bayanın öldürülmesinin ardından örgütünün Sözde Karadeniz açılım grubu büyük darbe aldı. Teröristlerin sayısının 6 olduğu tespit edilirken kaçan 4 teröristin etkisiz hale getirilmesi için Güvenlik güçleri bölgeyi abluka altına aldı. Kaçan teröristler arasında İçişleri Bakanlığı tarafından hazırlanan terörden arananlar listesinde bulunan ve Başına 1 milyon lira ödül konulan Türk Tarık kod adlı Barış önlerinde bulunduğu tahmin ediliyor.

KAN İZLERİ TAKİP EDİLİYOR
Güvenlik güçleri bölgede PKK'lı teröristlerin takibini kan izlerinden yapıyor. Ekipler Zorlu arazi şartlarında bölgeye didik didik ararken ilçesi kırsalında da Kan İzleri bulundu.  Güvenlik güçlerinin teröristleri etkisiz hale getirmek için yoğun çabaları devam ediyor.

 

Karadeniz gümüşhane terör operasyonları kırsal son dakika son dakika haberi