Artvin'in Yusufeli İlçesi'nde Baraj İnşaatında İş Kazası 1 Ölü

TAKİP ET

Artvin'in Yusufeli ilçesinde yapımı devam eden baraj inşaatında kaza yaşandı. 28 metre yüksekte bulunan hava hattı sepetinde, henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen sarsıntıda 1 işçi hayatını kaybetti. Kazada 3 işçi de yaralandı.

Artvin’in Yusufeli ilçesinde yapımı devam eden baraj inşaatında kaza yaşandı. 28 metre yüksekte bulunan hava hattı sepetinde, henüz bilinmeyen bir nedenle meydana gelen sarsıntıda 1 işçi hayatını kaybetti. Kazada 3 işçi de yaralandı. 

Artvin'in Yusufeli İlçesi’nde devam eden baraj inşaatının bulunduğu sahada hava hattı sepetinde sarsıntı yaşandı. 28 metre yüksekte bulunan sepetten sarsıntı nedeniyle düşen bir işçi hayatını kaybetti. Kazada 3 işçi de yaralandı. 

28 METRE YÜKSEKTEN DÜŞTÜ
Dün gece saatlerinde Yusufeli Baraj Şantiyesi’nde meydana gelen olayda, hava sepetinde yapılan ankraj (demirleme) çalışması sırasında 30 metre yüksekte henüz bilinmeyen bir nedenle sarsıntı yaşandı. Sepette bulunan işçilerden Kadir Gürkan, sepetten düşetek yaşamını yitirdi. Yüksel Yılmaz, Ali Karaoğlan ve Nurettin Tosun’da sarsıntı yüzünden sepetin demirlerine çarparak yaralandı. Yusufeli Devlet hastanesine kaldırılan üç işçiden Ali Karaoğlan ve Nurettin Tosun’un tedavisi ayakta yapıldı. Yüksel Yılmaz ise Yusufeli Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Artvin Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. 

 

artvin yusufeli baraj inşaatı kaza iş kazası