Artık Moda El Estetiği Oldu!

TAKİP ET

Günümüzde estetiğe artan ilginin yükselmesi ile birlikte burun, dudak ve yanak estetiğinin yanı sıra gündeme el estetiği gelmeye başladı.

Günümüzde estetiğe artan ilginin yükselmesi ile birlikte burun, dudak ve yanak estetiğinin yanı sıra gündeme el estetiği gelmeye başladı. 

Estetik algısının değişmesi ile birlikte zaman zaman daha güzel görünmek, kişilerin kendilerini daha iyi hissetmeleri için estetik operasyonlara başvurdukları biliniyor. Estetik operasyon oranlarının her geçen gün biraz daha arttığı biliniyor. Operasyon oranları ile birlikte operasyon türlerinin de çeşitlendiği öğrenildi. 

Türkiye'de istatistiklere bakıldığı zaman en fazla burun estetiğinin yapıldığı öğrenildi. Ancak günümüzde estetik algısı giderek değişiyor. Son zamanlarda pek çok kişi el güzelliğine önem verdikleri gibi el estetiğini araştırmaya başladılar. Gündeme el estetiği gelmeye başladı. 

EL ESTETİĞİ REVAÇTA

İnsanlar özellikle görünen ve en çok ön planda olan bölgelerine estetik yaptırıyorlar. Özellikle günlük hayatımızda en çok kullandığımız ellerimizin fazlasıyla yıprandığı tespit edilmişti. Vücutta dış etkenlerle birlikte en çok etkilenen ve en hızlı yaşlanan bölgenin eller olduğu ifade edildi. Yağ enjekte edilerek ellerin daha dolgun ve daha gergin görünmesi sağlanabilir. El üzerinde bulunan kırışıklıkların düzeltilmesi için yağ enjeksiyonu gerçekleştirilmektedir. Bu noktada son zamanlarda pek çok kadın erkek el estetiğini ön plana çıkarmaya başladılar. Ancak kişilerin model getirip benzemeye çalıştıkları estetiklerin genelde başarılı olmadığı kişinin vücut ve yüz yapısına uygun olmaması halinde son derece olumsuz görüntülerin ortaya çıkabileceği ifade edildi.

el estetiği estetik operasyon