Arkadaşları ile Gençlik Festivaline Giden Tuğçe Sır Oldu

TAKİP ET

AYDIN'ın Nazilli ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki Tuğçe Yalçınkaya Bir yakını ile birlikte Kuşadası Gençlik Festivali ne gitti. Burada bir anda ortadan kaybolan Tuğçe'den iki gündür haber alınamıyor. Polis ekipleri Tuğçe'nin bulunması için geniş çaplı çalışma başlattı.

AYDIN’ın Nazilli ilçesinde yaşayan 17 yaşındaki Tuğçe Yalçınkaya Bir yakını ile birlikte Kuşadası Gençlik Festivali ne gitti. Burada bir anda ortadan kaybolan Tuğçe'den iki gündür haber alınamıyor.  Polis ekipleri Tuğçe'nin bulunması için geniş çaplı çalışma başlattı.

Geçtiğimiz çarşamba günü Kuşadası'nda saat 23 sularında Davutlar Mahallesi Sevgi Plajı da yapılan Kuşadası Gençlik Festivali alanında yaşanan olayda 17 yaşındaki Tuğçe Yalçınkaya,  annesinden izin alarak bir yakını ile birlikte Festival alanına geldi. 

PLAJDA TELEFONU BULUNDU
Festival alanında bir anda kalabalığın ortasında kaybolan ve iki gündür haber alınamayan Tuğçe'nin annesi durumu polise bildirdi.  Tuğçe Yalçın Kaya'nın annesi Özlem Yalçınkaya kızının plajda telefonunun bulduğunu bulunduğunu belirterek sosyal medya hesabından bir duyuru yaptı.  Anne Yalçınkaya açıklamasında,  "Arkadaşlar kızım kayıp. Kuşadası’nda plajda telefonunu bulduk. Ama kendisi ortada yok" diyerek yardım istedi. Genç kızın bulunması için polis tarafından başlatılan çalışmalar devam ediyor.

 

aydın nazilli kayıp kuşadası