Arkadaşını Öldürdü, Adliyede Güldü!

TAKİP ET

Tekirdağ'da bir restoranda çalışan kadın tartıştığı iş arkadaşını öldürdü. Cinayetin ardından adliyeye gülerek girmesi büyük şaşkınlığa sebep oldu.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde yaşanan korkunç bir cinayet sonrasında katil zanlısı olan kadının gülen tavırları son derece dikkat çekti. Adliyeye getirilen kadın katil polislerle adliyeye girdiği sırada gülmeye başladı. Polislerde dahil olmak üzere herkesin son derece şaşırdığı belirlendi. 

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde yaşanan bir olayda ilginç anların yaşandığı öğrenildi. Çalıştığı bir restoranda bir süredir iş arkadaşı ile arası kötü olan ve sık sık tartışan kadın daha sonra yanında getirdiği silahı ateşleyere iş arkadaşını öldürdü. Bunun üzerine kısa sürede polis tarafından yakalandı. Emniyette verdiği ifadesinin ardından savcılık tarafından mahkemeye sevk edildi. Bunun üzerine adliyeye gülerek ve rahat tavırları ile girmesi herkes tarafından şaşkınlıkla karşılandı. 

CİNAYET İŞLEYİP GÜLMEYE BAŞLADI

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde bir restoranda çalışan Filiz K. isimli kadın aynı restoranın kurye kısmında çalışan Mehmet Sönmez ile bir süredir tartışma yaşıyordu. Ardından ikili arasındaki sözlü tartışma bir süre sonra kavgaya dönüştü. 

Yaşadıkları karşısında yanında getirdiği tabanca ile iş arkadaşını vuran Filiz K.'nin cinayet sonrasında da son derece rahat tavırlar sergilediği görüldü. Çok geçmeden olay yerine polis ve sağlık ekipleri geldi. Yapılan ilk müdahalenin ardından iş arkadaşının hayatını kaybettiği belirlendi. Tutuklanan kadın ise adliyeye sevk edildi. Adliyeye geldiği sırada keyfinin son derece yerinde olması ve gülmesi büyük şaşkınlıkla karşılandı 

tekirdağ ölüm