Antalya'da Tüyler Ürperten Olay! İçinize Cin Kaçtı Diyerek Birçok Kadına Tecavüz Eden Adam Tutuklandı

TAKİP ET

Antalya'da psikolojik rahatsızlık geçiren kadınlara kendisini ermiş olarak tanıtan bir adam kadınların içine cin kaçtığını söyleyerek önce ilaçlı su içirerek uyuttuğu kadınlara tecavüz eden sapık adamın tutuklandığı öğrenildi.

Antalya’da psikolojik rahatsızlık geçiren kadınlara kendisini ermiş olarak tanıtan bir adam kadınların içine cin kaçtığını söyleyerek önce ilaçlı su içirerek uyuttuğu kadınlara tecavüz eden sapık adamın tutuklandığı öğrenildi. 

Antalya’da duyanların tüylerini ürperten bir olay yaşandı. Antalya polisi psikolojisi bozuk olan ve psikolojik rahatsızlığı olan kadınların dini duygularını kullanarak cin çıkarma bahanesiyle yaptığı cinsel istismar ve dolandırıcılığı tespit ederek olaya el koydu.

ÖNCE SAMİMİYET KURMUŞ DAHA SONRA TACİZ ETMİŞ

Kendilerine cinsel istismar yapıldığı hakkında birçok kişinin şikayette bulunması üzerine harekete geçen polis, sapık adamın psikolojik rahatsızlık yaşayan kadınlara kendisini ermiş olarak tanıttığı ve kadınlara gözleriniz çok güzel, size nazar duası yapayım gibi cümlelerle önce samimiyet kurduğu daha sonra da taciz ettiği öğrenildi.

CİN ÇIKARMA BAHANESİYLE UYUTARAK CİNSEL TACİZDE BULUNARAK DOLANDIRMIŞ

Birçok kişi şahıstan şikayetçi olurken mağdurlardan E.O yaşadıklarını verdiği ifadede anlattı. Y.Y isimli sapık adamın kadına ölüm büyüsü yapıldığını söyleyerek içine cin kaçtığını ve onu çıkaracağını söyleyerek ilaçlı su içirdiğini belirtti. Kadın uyuyakalınca da kadına tecavüz ettiğini bununla da kalmayıp ailesine bu olayı söylediğinde duanın bozulacağını söylediği ve kadından 20 bin lira para aldığını söyledi. Talihsiz kadın bu durumun 2 yıl boyunca devam ettiğini de belirtti. İnsanların dini duygularını kullanarak cinsel istismarda bulunan ve dolandırıcılık yapan Y.Y isimli şahıs polis tarafından yakalanarak çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

antalya sapık cin çıkarma ermiş dolandırıcı cinsel istismar tecavüzcü büyü tutuklanma kadınlar