Antalya'da Öldürülen Çevreci Çift Olayında Yeni Gelişme! Katilin Azmettiricisi 'Çirkin' Kim?

TAKİP ET

Antalya'nın Finike İlçesinde evlerinde ölü bulunan çevreci çift, Aysin Büyüknohutçu ve Ali Ulvi çiftinin zanlısı olan Ali Yumaç yakalandı. Fakat yakalanan katil oldukça flaş açıklamalarda bulundu. kendisinin kiralık katil olduğunu söyleyen Ali Yumaç kendisini çiftin girişimleri ile kapatılan mermer ocaklarından 'Çirkin' lakaplı birinin tuttuğunu belirtti. Maden ocağının işletme müdürü Mustafa Karşıkale açıklama yaptı. Açıklamasında, polisin kendilerini aradığını ve madende 'Çirkin' lakaplı biri olup olmadığını sorduğunu belirtti.

Antalya’nın Finike İlçesinde evlerinde ölü bulunan çevreci çift, Aysin Büyüknohutçu ve Ali Ulvi çiftinin zanlısı olan Ali Yumaç yakalandı. Fakat yakalanan katil oldukça flaş açıklamalarda bulundu. kendisinin kiralık katil olduğunu söyleyen Ali Yumaç kendisini çiftin girişimleri ile kapatılan mermer ocaklarından ‘Çirkin’ lakaplı birinin tuttuğunu belirtti. Maden ocağının işletme müdürü Mustafa Karşıkale açıklama yaptı. Açıklamasında, polisin kendilerini aradığını ve madende “Çirkin” lakaplı biri olup olmadığını sorduğunu belirtti.

Ali Ulvi ve Aysin Büyüknohutçu Antalya’nın Finike İlçesinde evlerinde ölü bulunmuştu. Çiftin katil zanlısı A.Y’nin yakalanmasının sonrasında polis ekipleri cinayetin azmettiricisini aramaya başladı. Katil zanlısı kendisini kiralık katil olarak çiftin kapattıkları mermer fabrikasından ‘çirkin’ lakaplı birinin tuttuğunu söylediğinde polis ekipleri mermer fabrikasında inceleme başlattı.

Mermer firmasının yetkililerinden olayın ardından ilk kez açıklama geldi. Maden Ocağının İşletme Müdürü Mustafa Karşıkale açıklamasında, “Biz kanunlar çerçevesinde faaliyet gösteriyoruz. Finike’de de böyle faaliyet gösteriyorduk. O dönemde merhum şahıs dava açtı ve dava sonucunda da mahkeme faaliyetlerimizi durdurdu. Bizim kanunsuz hiçbir işimiz yok. Biz merdiven altı bir şirket değiliz. Suçlamalar tamamen asılsız. Eğer bu katliamda azmettiren varsa bulunsun ve kanun önüne çıkarılsın.” dedi. 

POLİS ‘ÇİRKİN’ KİM DİYE SORDU

Açıklamalarına devam eden Müdür, “Biz de bu olayın aydınlatılmasını istiyoruz. Çünkü günlerdir sosyal medyada linç ediliyoruz. Biz bu suçlamaları hak edecek hiçbir şey yapmadık. Kanun bize ocak aç dedi açtık kapat dedi kapattık. Asılsız ithamlarla ilgili de gerekli mercilere başvurularımızı yapacağız. Biz adalete yardımcı olmaya çalışıyoruz. Polis bizi arayıp çirkin lakaplı birisi bünyenizde var mı diye sordu, araç dökümlerimizi istedi. Hepsini teslim ettik. Şirketimizde bu tür bir lakap taşıyan kimse olmadı. Hiçbir zaman siyah cipimiz olmadı. İthamların tamamı gerçek dışı. Devletimiz araştırsın ve katilleri varsa azmettirenleri bulsun. Bu konunun açığa kavuşması için de bizde elimizden geleni yaparız.” dedi.

 

çevreci çift cinayeti kiralık katil yakalandı katilin azmettiricisi çirkin kim antalya mermer ocağı