Antalya'da Bir Adam Kendisine Para Vermeyen Engelli Karısını Önce Dövdü Sonra Eve Kilitledi

TAKİP ET

Antalya'da kadına şiddetin farklı bir versiyonu yaşandı. Bir adam karısının kendisine para vermediğini iddia eden bir adam önce karısını dövdü daha sonra da hem karısını hem de çocuklarını eve kilitledi.

Antalya’da kadına şiddetin farklı bir versiyonu yaşandı. Bir adam karısının kendisine para vermediğini iddia eden bir adam önce karısını dövdü daha sonra da hem karısını hem de çocuklarını eve kilitledi.

41 yaşında olduğu öğrenilen Ekrem Çelik isimli şahıs eşinin kendisine para vermediğini söyleyerek karısını dövdüğünü daha sonrada polise gidip şikayetçi olmaması için eve kilitlediğini söyledi.

KARISINI VE ÇOCUKLARINI EVE KİLİTLEDİ

Olay, bugün saat 15.30 sularında Antalya Muratpaşa İlçesi Cumhuriyet Mahallesi 654 Sokakta meydana geldi. 41 yaşında kamyon şoförlüğü yaptığı öğrenilen Ekrem Çelik işsiz kaldığı için maddi açıdan zor durumda kalarak 3 çocuğunun annesi olan Şenay Çelik’ten para istemesi üzerine tartışma çıktı. Çift arasında çıkan tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Karısına sinirlenen Ekrem Çelik üç çocuğunun gözü önünde karısını dövdükten sonra polise şikayet etmemesi için hem karısını hem de üç çocuğunu eve kilitleyerek evden uzaklaştı. Çocukları ile birlikte evde kilitli kalan kadın komşularının yardım etmesi ile polise ulaştı. Polis ekipleri ihbar üzerine sağlık ekipleri ile eve geldi. Kapının kilitli olmasından dolayı eve giremeyen polis ekipleri hemen bir çilingir çağırdı ve kapı açıldı. Kapının açılmasıyla kocası tarafından dövülen Şenay Çelik’in ilk müdahalesi ayakta yapıldı. Kadın daha sonra ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürülerek tedavi altına alındı.

KARISININ OLAYI ABARTTIĞINI SÖYLEDİ

Polis ekiplerinin evden ayrılması üzerine çocuklarını kontrol etmek için eve geri gelen Ekrem Çelik, eşini evde bulamayınca polis merkezine gitti. Çelik’in verdiği ifadeye göre, karısından para istediğini onunsa para vermeyerek kendisine hakaret etmeye başladığını bunun üzerine de karısına birkaç kez vurduğunu ve polise gitmemesi için kapıyı kilitlediğini söyledi. Karısının olayı fazlasıyla abarttığını da sözlerine ekledi. Kocasından şiddet gören Şenay Çelik’in engelli maaşı aldığı öğrenildi. 

 

antalya karısını dövdü eve kilitledi para vermedi iddiası engelli kadın