Annesinin Sevgilisinin Tecavüzüne Uğrayan Kız Hamile Kaldı

TAKİP ET

Annesinin sevgilisinin tecavüzüne uğrayan kız hamile kaldı. Kızı hamile bıraktığı iddiasıyla tutuklanan ve 25 yıl hapis cezasına çarptırılan O.E. verdiği ifadede, "Ben kısırlık ameliyatı oldum, hamile kalacağını düşünmedim" dedi.

Eskişehir'de sevgilisinin kızına tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan ve bu davadan 25 yıl hapis cezasına çarptırılan savunmasında şok ifadeler kullandı. Eskişehir 3 Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada tutuklu sanık 43 yaşındaki O.E. hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek tahliyesini talep ederken mahkemeye olayın yaşandığı tarihte mağdurenin 18 yaşından küçük olduğunda göz önünde bulundurarak sanık hakkında cinsel saldırı suçundan 25 yıl hapis cezasına karar verdi. 

"BEN KISIRLIK AMELİYATI OLMUŞTUM, HAMİLE KALACAĞINI DÜŞÜNMEDİM"

Yargılama sırasında tutuklu Sanık O.E.'nin ifadesinde yer alan cümleler, Duyanlara şoke etti. Bu kadarına pes dedirten savunma da Sanık "G.K. (18) ile kardeşi eve geldiler. Kardeşini markete gönderdim. Mağdurun rızası vardı. Ben önceden kısırlık ameliyatı olmuştum. Hamile kalacağını düşünmemiştim"  ifadelerini kullandı.

"BAĞIRDIM AMA KİMSE DUYMADI"

Sanık ile annesini iki yıl boyunca aynı evde yaşadığını söyleyen Mağdure G.K. "Annemle ilişkisi vardı. Devamlı beni taciz ediyordu. Sonra ben anneme beraber kalmak istemediğimizi söyledim. Evlerimizi ayırdık, ama annem ara sıra onda kalmaya devam ediyordu. Bir gün kardeşimle eşyalarını götürmek için O.E.'nin evine gittik. Gittiğimizde kardeşimi markete gönderdi. Kardeşim evden çıkınca üzerime saldırdı. Bağırdım ama kimse duymadı. Bana defalarca tecavüz etti. Tehdit ettiği için kimseye söyleyemedim. Hamile kaldığımda ortaya çıktı"  dedi.

eskişehir hamile sevgilisinin kızına tecavüz son dakika