Annesinin Ölümünden Sonra Kendisine Korkunç Şeyler Yapıyor, Şimdi de Cinsel Organını Kestirecek

TAKİP ET

Kolombiya'nın Valle Del Cauca bölgesinde yaşayan 22 yaşındaki Eric Yeiner Hincapie Ramirez isimli bir genç Annesi öldükten sonra psikolojisinin bozulması üzerine kendisine korkunç şeyler yapmaya başladı.

İskelete benzemek isteyen Kolombiyalı 22 yaşındaki Eric Yeiner Hincapie Ramirez isimli genç 2 yıllık bir ameliyat süreci geçirdikten sonra burnunu ve kulaklarını kestirdi. Gencin Şimdi de cinsel organını kestirmeyi düşündüğü öğrenildi.

ANNESİNİN ACISININ ARDINDAN VÜCUDUNU DEĞİŞTİRMEYE BAŞLADI

Ramirez Henüz 12 yaşındayken annesini kaybederek büyük bir acı yaşadı. Annesinin ölümünden sonra psikolojisi bozulan genç Bütün vücudunu değiştirmeye başladı. Genç önce annesinin yüzünü sırtına dövme yaptırdı Daha sonra da yaşayan bir iskelete benzemek istedi. Bunun üzerine dövme sanatçısı arkadaşına giden genç burnunu ve kulaklarını kestirdi. Konu hakkında konuşan Ramirez, "Hepimiz aynıyız. Kız ya da erkek, genç ya da yaşlı olmanız fark etmiyor. Her zaman aynıyız: Bir iskelet."  ifadelerini kullandı. Ramirez Los Informantes programına Yaptığı açıklamada şimdiki hayalin üreme organlarını aldırmak olduğunu belirterek, "Bu sayede tamamen düz olup bir iskelet gibi görünebileceğim"  dedi.

kolombiya korkunç olay iskelet