Annesinin Emzirirken Uyuya Kaldığı Bebek Boğuldu

TAKİP ET

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, Suriye uyruklu olan Gadır B., 28 günlük bebeği Ahmed Abdülhamid'i emzirirken maalesef feci bir olay yaşandı. Anne, bebeği emzirirken uyuya kaldı ve bu anlamsız kazada bebeği boğuldu. Yaşanan trajedi sonrasında anne, jandarma tarafından gözaltına alındı.

Olay, İslamhanaleri Mahallesi'nde bulunan bir evde akşam saatlerinde meydana geldi. Gadır B., 28 günlük oğlu Ahmed Abdülhamid'i emzirirken uykuya daldı. Uyanışında ise korkunç bir manzarayla karşılaştı; bebeği hareketsiz kalmıştı. Panik içinde olan anne, hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede maalesef bebeğin yaşamını yitirdiğini belirledi. Bebeğin cansız bedeni, olay yerinde savcılık ve jandarma ekiplerinin incelemelerinin ardından, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Muğla Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Gadır B., gözaltına alınarak jandarma karakoluna götürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma ise devam ediyor. Bu üzücü olay, aile ve çevresinde büyük bir üzüntüye yol açtı.

Muğla ölüm haberi bebek ölümü