Anneme Göz Koydu Diyerek 70 Yaşındaki Adamı Öldürdü, Evdeki Bütün Paraları Alarak Kaçtı

TAKİP ET

Adana'da yaşındaki bir adamın annesine göz koyduğunu iddia ettiği 70 yaşındaki pazarcı adamı sırtından bıçaklayarak öldürdüğü öğrenildi. Yaşlı adamı öldüren şahsın polis ekipleri tarafından yakalandığı öğrenildi.

Adana’da yaşındaki bir adamın annesine göz koyduğunu iddia ettiği 70 yaşındaki pazarcı adamı sırtından bıçaklayarak öldürdüğü öğrenildi. Yaşlı adamı öldüren şahsın polis ekipleri tarafından yakalandığı öğrenildi.

Adana’da yaşanan olayda, 70 yaşında olan ve geçimini pazarcılık yaparak sürdürdüğü öğrenilen Mustafa Esen’in 35 yaşındaki Murat Demirkıran tarafından annesine göz koyduğu iddiası ile bıçaklanarak öldürüldüğü öğrenildi.

CESEDİ KOMŞULARI BULDU

Olayın, Adana Seyhan ilçesinde geçtiğimiz Perşembe günü Dalıoğlu Mahallesinde yaşandığı öğrenildi. 3 çocuk babası olan ve bir süre önce eşini kaybettiği öğrenilen 70 yaşındaki Mustafa Esen’in pazarda tuz satarak yaşamını sürdürdüğü öğrenildi. Bir süre kendisinden haber alınamayınca merak eden komşuları yaşlı adamın evine gittiğinde 70 yaşındaki Esen’i evinin mutfağında ölü halde buldu. Komşuların durumu polise ihbar etmesinin ardından evde inceleme yapan polis ekiplerinin yaptıkları incelemede yaşlı adamın sırtından bıçaklanarak öldürüldüğünü belirledi.

‘ANNEN BEKAR LAFINI KALDIRAMADIM’

Olayla ilgili araştırma yapan polis ekipleri yaşlı adamın evine girip çıktığını belirlediği Murat Demirkıran’ın eve birkaç kez girip çıktığını belirledi. Polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınan Demirkıran’ın öldürdüğü Esen’le aynı pazarda süpürge sattığı öğrenildi. İfadesinde, Mustafa Esen’in kendisine ‘Senin annen de bekar ben de ne olacak bizim bu halimiz?’ şeklinde konuştuğunu söyleyen Demirkıran, yaşlı adamın söylediği bu lafı kaldıramadığını ve Esen’in evine kahvaltıya gittiği gün dayanamayarak bıçakladığını söyledi. Polis ekiplerinin incelemesinde Mustafa Esen’i sırtından bıçaklayan Murat Demirkıran’ın evde bulunan 3 bin 900 lirayla birlikte 3 yarım altın ve 2 cep telefonunu aldığı belirlendi. Murat Demirkıran, ifadesi sonrasında çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

Adana Seyhan 70 yaşındaki adam Pazarcı Cinayet Anneme göz koydu Bıçaklayarak öldürdü