Ankara'da Şok Olay Halk Ekmek Pidesinin İçinden Çivi Çıktı!

TAKİP ET

Ankara'da duyanları şaşırtan bir olay yaşandı. Halk Ekmek tarafından satışa sunulan pidelerden alan bir vatandaşın pidenin içinden çıkan çivi sonucunda 4 dişinin kırıldığı ortaya çıktı.

Ankara’da duyanları şaşırtan bir olay yaşandı. Halk Ekmek tarafından satışa sunulan pidelerden alan bir vatandaşın pidenin içinden çıkan çivi sonucunda 4 dişinin kırıldığı ortaya çıktı.

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte sofralarda başköşeye Ramazan pidesi geçti. Her sene olduğu gibi bu sene Ramazanda yine Halk Ekmek tarafından Ramazan pidesi satılmaya başlandı. Ancak Ankaralı bir vatandaşın yaptığı Halk Ekmek ile ilgili iddia duyanları şaşırttı. Ankaralı bir vatandaş Halk Ekmekten aldığını iddia ettiği Ramazan pidesinin içinden çivi çıktığını ve 4 dişinin kırıldığını belirtti.

‘DİŞİMİN ÇAT SESİNİ DUYDUM’

Halk Ekmekten aldığı Ramazan pidesinin içinden çivi çıktığını iddia eden vatandaş, 28 Mayıs tarihinde Halk Ekmek satış merkezinden 2 tane Ramazan pidesi aldığını sahurda Ramazan pidesinden aldığı bir lokma ile dişinin çat sesini duyduğunu ve dudağının kanamaya başladığını gördüğünü söyledi. Vatandaş, dişinden gelen sesle birlikte beyninin ve kulağının da uyuştuğunu belirtti. Ağzından lokmayı çıkardığında pidenin içinde 3,5 cm. civarında bir çivi olduğunu gördüğünü söyleyen vatandaş, iki implantının ekmeğin üzerinde kaldığını diğer ikisinin de yok olduğunu belirtti. oğlu ve eşinin hastaneye götürdüğünü belirten vatandaş hastanede yapılan iğne ve ağrı kesicilerle kendisine tedavi uygulandığını belirtti. Mağdur vatandaş, kırılan dişlerinin implant olduğunu ve tam 13 bin TL zarara uğradığını belirtirken hukuki mücadelelerinin de devam ettiğini belirtti. 

 

ankara pide halk ekmek pidesi pideden çivi çıktı vatandaşın 4 dişi kırıldı