Ankara'da İlginç Olay! Otobüs Şoförü Psikolojim Bozuldu Diyerek Yolcuları Otobüsten İndirdi

TAKİP ET

Başkent Ankara'da çok ilginç bir olay yaşandı. Özel Toplu Taşıma Aracının sürücüsü daha önce hiç rastlanmamış bir şekilde yolcuları otobüsten indirdi. Psikolojim bozuldu diyerek tüm otobüsü boşaltan şoför herkesi şok etti.

Başkent Ankara’da çok ilginç bir olay yaşandı. Özel Toplu Taşıma Aracının sürücüsü daha önce hiç rastlanmamış bir şekilde yolcuları otobüsten indirdi. Psikolojim bozuldu diyerek tüm otobüsü boşaltan şoför herkesi şok etti. 

Ankara’da Özel Toplu Taşıma aracında yaşananlar herkesi şaşırttı. ÖTA sürücüsü kullandığı otobüsü durdurarak yolculara psikolojisinin bozulduğunu çok stresli olduğunu ve bu durumda araba kullanamayacağını söyleyerek yolcuları otobüsten aşağı indirdi. Yaşananlar otobüste bulunan bir yolcunun cep telefonu tarafından kaydedildi. 

BU STRESLE KAZA YAPARIM

Otobüs şoförünün aracı sağa çekip durduktan sonra, “Arkadaşlar psikolojim bozuldu benim. Arabadan inin, başka arabaya binin, ben buradan hastaneye geçiyorum. Bu stresle gidersem kaza yaparım, sizin canınıza mal olurum” dediği görülüyor.

SOSYAL MEDYADA OLUMLU TEPKİ ALDI

Şoförün yaptığı bu davranış bir vatandaşın cep telefonundan sosyal medyada hızla yayıldı. Görüntülerde şoförün uyarısı üzerine yolcular otobüsten inerek başka bir araca biniyor. Sosyal medyada yoğun ilgi gören ve binlerce yorum alan görüntülere vatandaşlar şoförün örnek bir davranış sergilediğini söyleyerek olumlu tepki verdi. 

 

ankarada şaşırtan olay ankarada otobüs şoförü psikolojim bozuk diyerek yolcuları aşağı indirdi ankara özel toplu otobüs şoför psikolojim bozuk aşağı inin