Ankara'da Hastane İçinde Dehşet Anları! Kız Kaçırma Kavgası Kanlı Bitti: 1 Polis Şehit, 1 Yaralı

TAKİP ET

Ankara Kahramankazan ilçesinde çıkan kız kaçırma kavgası kanlı bitti. Kavga nedeniyle hastanede çatışma çıktı ve 1 polis şehit olurken gözaltında olduğu öğrenilen 1 şüphelinin de ağır yaralandığı öğrenildi.

Ankara Kahramankazan ilçesinde çıkan kız kaçırma kavgası kanlı bitti. Kavga nedeniyle hastanede çatışma çıktı ve 1 polis şehit olurken gözaltında olduğu öğrenilen 1 şüphelinin de ağır yaralandığı öğrenildi. 

Olay, bugün Ankara Kahramankazan ilçesinde yaşandı. Polatlı ilçesinde mevsimlik işçi olarak çalıştığı bilgisine ulaşılan 25 yaşındaki Ömer Doğan’ın Kahramankazan ilçesinde kendisi gibi mevsimlik işçi olarak çalışan ve akrabası olan 16 yaşındaki R.D ile yakın ilişki yaşadığı öğrenildi. Ömer Doğan birkaç akraba aracılığı ile kızın ailesine evlenme isteğini belirtti fakat aile bunu reddetti. Ailenin evliliği istememesi sonucunda Ömer Doğan’ın 3 arkadaşı ile birlikte Kahramankazan ilçesinde oturan 16 yaşındaki R.D’yi kaçırdığı öğrenildi.

AİLE VE KIZ KAÇIRAN ŞAHISLAR ARASINDA KOVALAMACA

Aile bir süre sonra kızlarının kaçırıldığını anlayınca yakınları ile birlikte araçlarına binerek takibe başladı. Saatlerce devam eden kovalamaca ilçede yer alan İmrendi mahallesinde sona erdi. Yakınlar kızın kaçırıldığı aracın lastiklerine ateş etmeye başlayınca araç yoldan çıkarak kaza geçirdi. Araçlarından inen iki taraf arasında önce tartışma daha sonrada kavga çıktığı öğrenildi. Gelen bilgilerde, kaçırılan kızın ağabeyi olan 25 yaşındaki Abdulkadir Doğan’ın silahından çıkan mermi sonucunda kız kaçırılan aracın sürücüsü olan 40 yaşındaki 6 çocuk babası Ekrem Genç’in olay yerine yaralanarak hayatını kaybettiği öğrenildi. 

HASTANEDE ÇIKAN ÇATIŞMADA 1 POLİS ŞEHİT OLDU

Yaşanan dehşetin ardından olay yerine gelen polis ekipleri 13 kişi gözaltına alarak emniyete götürdü. bir kişinin emniyette ifade verdiği anda rahatsızlanması sonucunda hastaneye kaldırıldı. Hastanede çıkan silahlı çatışma sonucunda 1 polis memurunun şehit olduğu ve gözaltında bulunan Aziz Erol adlı şahsında ağır şekilde yaralandığı öğrenildi. Yaralı şüpheli’nin Hamdi Eriş Devlet Hastanesinde yoğun bakıma alındığı bilgisi verildi.

 

ankara kahramankazan kız kaçırma kavga hastane çatışma 1 polis şehit 1 şüpheli ağır yaralı