Ankara'da Eylem Hazırlığında Olan DEAŞ Üyesi Terörist Yakalandı!

TAKİP ET

Polis ekipleri Antalya'da yakalanarak gözaltına alınan 4 DEAŞ üyesinin aramalarında ele geçirilen dokümanlardan yola çıkarak eylem hazırlığında olan bir DEAŞ'lı teröristi Ankara'da eylem için keşif yaparken yakaladı.

Polis ekipleri Antalya’da yakalanarak gözaltına alınan 4 DEAŞ üyesinin aramalarında ele geçirilen dokümanlardan yola çıkarak eylem hazırlığında olan bir DEAŞ’lı teröristi Ankara’da eylem için keşif yaparken yakaladı.

Gelen bilgilere göre polis ekipleri yaptığı araştırmalar sonucunda Ankara’da eylem için keşif yapan bir DEAŞ’lı teröristi kıskıvrak yakaladı. Antalya’da polis tarafından yakalanarak gözaltına alınan 4 DEAŞ üyesinden çıkan dokümanlardan yola çıkarak başkent Ankara’da önemli olan bazı noktalarda eylem için keşif çalışmaları yaptığı sıralarda kıskıvrak yakaladı.

BAŞKENT’TE KEŞİF YAPARKEN YAKALANDI

Yakalanan 4 DEAŞ’lı teröristlerden çıkan dokümanlar sonrasında incelemeyi oldukça derinleştiren Antalya ve Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekipleri yaptıkları araştırmalar sonucunda Ankara’da eylem için keşif yapmakta olan M.A isimli DEAŞ üyesini tespit etti. Ankara’nın Altındağ ilçesinde belirlenen bir adrese baskın düzenleyen polis ekipleri M.A’yı yakalayarak evde bulunan bilgisayarına el koyduğu öğrenildi. Yakalanarak gözaltına alınan şüphelinin Terörle Mücadele Şubesinde gerekli işlemlerinin devam ettiği bilgisi verildi.

 

ankara başkent deaş deaşlı terörist eylem hazırlığı gözaltı terörist yakalandı