Amcasını Öldürüp İntihar Süsü Verdi! Polis Durumu Anladı!

TAKİP ET

Konya'da kendisini taciz ettiğini ileri süren amcasının başına odunla vurarak öldüren 21 yaşındaki genç kız olaya intihar süsü vermek adına tavana astı ancak gerçek kısa sürede ortaya çıktı.

Konya'da kendisini taciz ettiğini iddia eden 21 yaşındaki Fadimana Kayacı uykuda olduğu sırada Ali Kalburcu isimli amcasını başına sert bir şekilde odunla vurarak öldürdü. Bunun üzerine amcasının kendisini intihar ettiğini göstermek için cesedi astı. Cesedin asılması konusunda annesi Esengül Kayacı ile kız kardeşinden yardım istediği öğrenildi. Konu hakkında emniyet yetkilileri soruşturma başlattıklarını açıkladılar. 

Polis tarafından yapılan sorgusu sırasında bir süredir amcası tarafından tacize uğradığını iddia etti. Olayı anlatırken 'Amcam ben uyurken beni taciz etti. Uyanıp durumu fark edince onu hemen itmeye çalıştım ama başarılı olamadım. Benim koluma dokundu. Bende yanımda bulunan odunla onun kafasına vurdum. Sonra annem ve kız kardeşimin yardımı ile kabloya bağlayarak tavana astık' ifadelerini kullandı. 

ÖZ AMCASINI ÖLDÜRÜP İNTİHAR SÜSÜ VERDİ

Ali Kalburcu isimli amcanın iki yıl önce hapisten çıktığını ve sonrasında işsiz olduğunu anlatan yeğeni bir süredir amcasının kendi evlerinde kalmaya başladığını anlattı. Geçtiğimiz Cumartesi günü eve geceye doğru alkollü bir şekilde geldikten sonra kavga çıkarmasının ardından evde olaylı bir gün yaşandığı öğrenildi. 

O gece odasından çıkarak yeğeninin uyuduğu odaya giden ve tacizde bulunduğu iddia edilen amca başına odun vurulmak sureti ile öldürüldü. Başına darbe aldıktan sonra anne ve kızları bayıldığını düşünüp yatağına götürmüşler. Ancak bir süre sonra nabzını kontrol eden aile amcanın öldüğünü anlayınca intihar süsü vermek için tavana astılar. Korkunç gerçek ise yapılan otopsi sonrasında ortaya çıktı. 

konya cinayet amcasını öldürdü