Aman Dikkat Başınıza Gelmesin! 24 Tane Yedi Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

ABD'nin Teksas eyaletinde Yaşayan Jeannette LeBlanc isimli kadın, pazardan aldığı çiğ istiridyeleri yedi. Ancak kadına yediği istiridyelerden bulaşan et yiyen bakteri hayatına mal oldu.

ABD'nin Teksas eyaletinde Yaşayan Jeannette LeBlanc isimli kadın,  pazardan aldığı çiğ istiridyeleri yedi. Ancak kadına yediği istiridyelerden bulaşan et yiyen bakteri hayatına mal oldu. 

ABD'nin Teksas eyaletinde 55 yaşındaki LeBlanc,  pazardan aldığı 24 şehit istiridye yedikten sonra et yiyen bakteri nedeniyle hayatını kaybetti.

48 SAAT İÇİNDE DURUMU KÖTÜLEŞTİ
LeBlanc'ınÇiğ istiridyeleri yedikten sonra 48 saat içerisinde durumunun kötüleşmeye başladığı ve Bacaklarında yaralar oluşmaya başladığı belirtildi. Hastaneye Kaldırılan talihsiz kadına Vibriyoz teşhisi konulurken hastalıkla 21 gün mücadele eden kadın hayatını kaybetti. Açıklama yapan Uzmanlar ise bu hastalığın belirtilerinin ishal, mide bulantısı, ateş ve titreme olduğunu belirterek özellikle sıcak yaz aylarında daha çok olabileceğini dile getirdi. Uzmanları Ayrıca çiğ ya da az pişmiş Deniz mahsullerinin yanı sıra deniz suyuna maruz kalmanın da et yiyen bakteri açısından riskli olduğunu dile getirdi.

 

et yiyen bakteri çiğ istiridye son dakika istiridye