Alman Basını Amine Gülşe'yi Suçladı: Fotoğrafı Çektirmesini O İstedi

TAKİP ET

Alman basınından flaş İddia. Alman basını Mesut Özil nişanlısı Amine Gülşen'in ailesinin Erdoğan destekçisi olduğunu ve Mesut Özil'in Erdoğan'a fotoğraf çektirmesi ne Gülşe'nin istediğini iddia etti.

Alman basınından flaş İddia.  Alman basını Mesut Özil nişanlısı Amine Gülşen'in ailesinin Erdoğan destekçisi olduğunu ve Mesut Özil'in Erdoğan'a fotoğraf çektirmesi ne Gülşe'nin istediğini iddia etti.

Almanya'nın en çok okunan Yayınlarından biri olan Bild gazetesi, Almanya Milli Takımı'ndan ırkçılık yapıldığı gerekçesiyle ayrılan Mesut Özil nişanlısı Amine Gülşe için, "Mesut'un sevgilisi bu olayda ne rol oynadı? Bu kız ve ailesinin Mesut'un üzerinde etkisi var mı?” şeklinde bir haber yaptı. Gazetenin iddiasına göre Amine Gülşe nişanlısı Mesut Özil'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la fotoğraf çektirmesi için ısrar etti.

MESUT'UN ERDOĞAN'LA FOTOĞRAF ÇEKTİRMESİNİ AMİNE GÜLŞE İSTEDİ
Gazetenin haberinde Amine Gülşe'nin ailesinin Recep Tayyip Erdoğan destekçisi olduğu iddia ederek Mesut Özil'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraf çektirmesi için Amine Gülşe'nin ısrar ettiği öne sürüldü.

“ISRARLA ÇEKTİRMESİNİ İSTEDİ"
Bild Gazetesi'nin baş editörü Alfred Draxler, haberin devamında "Amine Gülşe'nin ailesinin Erdoğan'ın destekçileri olduğu biliniyor. Bu fotoğrafı Gülşe'nin kendisiyle evlenmek isteyen Mesut'tan ısrarla çektirmesini istediği yönünde ciddi iddialar var" yazdı.   Ayrıca Haber'de Mesut Özil ve Amine Gülşe'nin yakın zamanda evleneceğiz Gülşe’nin attığı destek mesajları ile Mesut Özil'in kafasını karıştırdı iddia edildi.

 

alman basını mesut özil amine gülşe bild gazetesi son dakika flaş iddia