Alkollü şahıs vincin tepesine çıkıp ateş açtı! 'Alkış yok mu?'

TAKİP ET

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde meydana gelen olayda, 10 metrelik vincin sepetine kadar çıkan alkollü bir şahıs, bir yandan alkol içmeye devam ederken bir yandan ise silah ile toplamda 14 el ateş etti. Şarjörü boşalmasının ardından "Hani yok mu alkış diyerek?" alkış bekleyen alkollü şahıs, vincin tepesinden "Afiyet olsun" diye seslenerek çevredekilere bir de selamlama yaptı. 

Bursa'nın Nilüfer ilçesindeki Kayapa Göleti alanında yer alan piknik bölgesinde, 10 metrelik vincin sepetine çıkan bir şahıs, vinç en tepe noktasına ulaştığında, çevredeki diğer alkol alan kişilere "Komşular afiyet olsun" diyerek bağırarak elindeki alkol şişesi ile selamlamada bulundu. 

VİNCİN TEPESİNDE BAĞIRDI 

Bu hareketin ardından diğer alkol içen vatandaşlar ise vinçteki şahsı alkışlamaya başladı. Bir sürenin ardından belinden bulunan silahı çıkaran sepetteki alkollü şahıs, bir yandan alkol içmeye devam ederken diğer eli ile de silahı ateşleyerek havaya toplamda 14 el ateş etti. 

ALKIŞ İSTEDİ 

Şarjörünün boşalmasının ardından "Hani yok mu alkış?" diye tekrar bağıran sokak magandası, alkollü vatandaşlar tarafından bir kez daha alkışlandı. 

Bursa alkollü şahıs kabede vinç kazası vinç