Aldatılma Sonrası Boşanma Estetiği Nedir?

TAKİP ET

Günümüzde estetik oranları artmışken boşanma estetiği ön plana çıktı. Aldatılarak ayrılan kadınlarda daha fazla görülen bu estetik türü bir anlamda intikam estetiği olarak da anılıyor.

Geçtiğimiz hafta ünlü sunucu Seren Serengil sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapmıştı. Bu paylaşımın ardından aldatılarak kocasından ayrılan kadınlar için kendi doktorunun bir çekiliş yapacağını ve bu çekiliş sonrasında estetik desteği verileceğini yazmıştı. Ancak bu paylaşım kısa süre içerisinde tepkilere neden oldu. Aldatılan kadınların ön plana çıkarılması ve bunun için bir estetik desteğinin verilmesi pek çok kişi tarafından eleştirildi. 

Bu paylaşımın sadece kadınları değil aynı zamanda erkekleri de rahatsız ettiği öğrenildi. Duruma bakıldığı zaman ayrılık sonrasında pek çok kadının estetik merkezlerine koştukları ve kendilerinde değişiklik yapmak istedikleri dile getirilmişti. Bunun üzerine uzmanlar tarafından yapılan değerlendirmelerde boşanma sonrasında estetik yaptırma oranının son derece yüksek olduğu belirlendi. 

İNTİKAM ESTETİĞİ DENİLİYOR

Amerika'da yapılan birtakım paylaşımların ardından bu estetik türüne intikam estetiği deniliyor. Özellikle aldatılarak boşanan kadınlarda psikolojik anlamda yaşanan çöküşün bu sayede toparlanmaya çalışıldığı ifade edildi. Psikolojik anlamda boşandıkları eski eşlerinin kendilerini kıskanmaları ve pişman olmaları için son derece önemli bir estetik olduğu ifade edildi. 

Boşanan kadınlarda en çok meme estetiği, karın estetiği, göbek eritme ve botoks gibi işlemlerin yapıldığı tespit edildi. Eskiden sadece saçını kestiren ya da saç boyatma işlemi yaptıran kadınlar son yıllarda kalıcı bir güzellik istedikleri için estetiği tercih etmeye başladılar. Ancak uzmanlar estetiğin sağlam bir psikoloji ile yapılmasını aksi takdirde sorunların yaşanabileceğini dile getirdi. 

boşanma estetiği aldatılma estetik