Aldatıldığını Zanneden Kadın, 3 Yaşındaki Kızının Gözü Önünde Kendini Astı

TAKİP ET

İngiltere'de 23 yaşındaki Agnieszka Giza isimli Genç anne, sevgilisinin kendisini aldattığını düşünerek 3 yaşındaki kızının gözleri önünde kendini astı.

İngiltere'de 23 yaşındaki Agnieszka Giza isimli Genç anne, sevgilisinin kendisini aldattığını düşünerek 3 yaşındaki kızının gözleri önünde kendini astı.

Aldatma fikrini kabullenemeyen genç İngiliz anne, 3 yaşındaki çocuğun gözleri önünde kendisini asarak hayatına son verdi.

"GELMEK İSTİYORUM" DEDİ, RET CEVABI ALDI
Kadının erkek arkadaşının bir iş adamı olduğu ve bir organizasyona davet edildiği öğrenildi. Genç kadın erkek arkadaşına Onunla beraber gitmek istediğini söyledi fakat sevgilisi organizasyona sadece erkeklerin katıldığını söyleyerek genç kadına evinde 3 yaşındaki kızı ile birlikte bırakarak çıktı.

ALDATILMA DÜŞÜNCESİNE DAYANAMADI
Sevgilisi kendisinin yanında götürmeyin C aldatıldığını düşünen genç kadın ona bir sürü mesaj attı. O gece eve Dönmeyen adam Telefonun şarjı bittiği için kadınım mesajlarını görmedi. Giza bunun üzerine erkek arkadaşının kendisine başka bir kadınla aldattığını ve o sırada beraber olduğunu düşünerek intihar etti.  Sabah saatlerinde temizlik için eve gelen kadın genç kadının cansız bedenini ve yanında ağlayan 3 yaşındaki kızını buldu.

KÜÇÜK KIZIN AĞLAMASINI DUYUP POLİSE HABER VERDİLER
Temizlik görevlisi sabah eve geldiğinde defalarca kapıyı çalmasına rağmen Kapı açılmadı. Temizlik görevlisi kadın içeride ağlayan küçük kızın sesini duyunca Polise haber verdi.  Polis ekipleri eve geldiklerinde kadının cansız bedeni ile karşı karşıya kaldı.  Gece saatlerinde arkadaşların evinde kaldığını söyleyen işadamı sevgili ise Sabah saatlerinde bir arkadaşının kendisini aradığını ve sevgilisinin intihar ettiğini haber verdiğini söyledi.

ingiltere genç anne intihar son dakika sondakika haberi