Aldatıldığını Öğrenince Cezaevinden Kaçtı, İmam Nikahlı Eşini Yaralayıp Bıçakla Rehin Aldı

TAKİP ET

Bursa'da cezaevinden kaçan Tarık D. İmam nikahlı eşini bıçakla yaralayıp daha sonra rehin aldı. Polis Tarafından yakalanarak gözaltına alınan koca kan donduran ifadesinde, cezaevindeyken eşinin kendisini aradığını ve başkasıyla ilişkisi olduğunu söyleyerek kendisine hakaretler ettiğini Bunları duyduktan sonra da Firar ettiğini söyledi. Eşinin evine geldiğini söyleyen gözü dönmüş koca öldüreceğini, eşinin kendisini patronu ile aldattığını ve Eve geldiğinde adamı evden çıkarken gördüğünü söyledi.

Bursa'da cezaevinden kaçan Tarık D. İmam nikahlı eşini bıçakla yaralayıp daha sonra rehin aldı. Polis Tarafından yakalanarak gözaltına alınan koca kan donduran ifadesinde,  cezaevindeyken eşinin kendisini aradığını ve başkasıyla ilişkisi olduğunu söyleyerek kendisine hakaretler ettiğini Bunları duyduktan sonra da Firar ettiğini söyledi. Eşinin evine geldiğini söyleyen gözü dönmüş koca öldüreceğini, eşinin kendisini patronu ile aldattığını ve Eve geldiğinde adamı evden çıkarken gördüğünü söyledi. 

Merkez Yıldırım ilçesi Hocataşkın Mahallesi'nde yaşanan olayda cezaevinde tutuklu bulunan 39 yaşındaki Tarık D. İmam nikahlı eşe icra Ergen'in kendisini aldattığını öne sürerek cezaevinden kaçtı.  İmam Nikahlı eşinin yaşadığı eve gelen gözü dönmüş koca kapı önünde karısını bıçakladı.  Çevredeki vatandaşlar durumu fark edince hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi.  Tarık D.  olay yerine gelen polislere teslim olmamak için direnerek yaralı eşini rehin aldı.  Bir yandan kadını darp eden bir yandan da evin içerisinde Taşıyan Tarık D, müdahale etmek isteyen Polislere de tehditler savurdu.  Bunun üzerine olay yerine özel harekat polisleri sevk edilirken Mahalle sakinlerinin linç girişimine önlemek için de olay yerine Çevik Kuvvet ekipleri geldi. Tarık D.,  müzakereci polisin 3 saat süren ikna çabaları sonunda ikna edildi ve polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. 

PATRONU İLE ALDATIYORMUŞ
Tarık D. vücudunun birçok yerinden bıçakla yaraladığı İclal G. ise ağır yaralı olarak Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.  Olay sırasında tahrip de eve icra Ergen'in 9 aylık Efe isimli bebekleri evde uyuyordu. Polis ekipleri evde uyuyan bebeği Teslim aldı. emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen Tarık D.,  ceza evindeyken eşinin kendisini sürekli aradığını ve kendisini aldattığını söyleyerek hakaretler ettiğini bunun üzerine dayanamayarak cezaevinden kaçtığını söyledi.  eşini öldürmek için geldiğini söyleyen Tarık D., Eşinin kendisini patronu ile aldattığını Eve geldiğinde adamı evden çıkarken gördüğünü gözünün döndüğünü ve eşini öldürmek istediğini söyledi.

 

Bursa imam nikahlı eş dehşet aldatma son dakika