Akşener: Tehditlerini vazife bilerek üzerimize gelen kurşunları çekAkşener: Tehditlerini vazife bilerek üzerimize gelen kurşunları çek

TAKİP ET

İYİ Parti Genel Başkanı, İYİ Parti il başkanlığına düzenlenen silahlı saldırı hakkında, "Tehditlerini vazife bilerek üzerimize gelen kurşunları çek; eğer geleceksen, sen gel" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na gerçekleştirilen silahlı saldırının ardından sosyal medya hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu. Akşener, yaptığı açıklamasında, "Devri iktidarınızda; evime, dava arkadaşlarıma yönelen tüm saldırılar cezasız kalmıştı. Bugün de İstanbul İl Başkanlığımıza silahlı saldırı düzenlendi Recep Bey! Tehditlerini vazife bilerek üzerimize gelen kurşunları çek; eğer geleceksen, sen gel!" ifadelerine yer verdi.

İl Başkanlığı önünde de konuştu

Akşener, partisinin kurşunlanan İstanbul İl Başkanlığı’na gelerek burada da açıklamalarda bulundu. Akşener, "Meral Akşener’i korkutacak adam anasından doğmadı, korkmuyorum Recep Bey!" şeklinde konuştu. Akşener, saldırının Erdoğan'ın açıklamalarından sonra gerçekleştiğine vurgu yaptı. Erdoğan'ın sinirlerinin bozulduğunu ifade eden Akşener, Erdoğan'a papatya ve melisa çayı içmesi tavsiyesinde bulundu.

Akşener konuşmasının devamında, "Seçime 1,5 ay kala ve sayın Cumhurbaşkanı demem lazım ama Cumhurbaşkanları böyle konuşamazlar Recep Bey’in üçüncü tehdidi üzerine partimiz kurşunlanmıştır. Daha önce dendi ki bana, ‘Bu günler iyi günlerin daha neler göreceksin’; lince uğradım. ‘Sen bu işleri yanlış yapıyorsun bayan’ dendi, evim basıldı. Velhasılı kelam bu defa da ‘Beni kendinle uğraşmaya mecbur bırakma, beni kendinle uğraştırma’ denildi. Bugün de partimizin İstanbul İl Başkanlığı iki yerden kurşunlanmıştır. Türkiye bir kabile devleti olamaz. Bu ucube sistem üzerinden yönetilemez. Siyasi partilerin seçime 1,5 ay kala korkutulmaya çalışılması kabul edilemez. Biz korkmayız bu başka bir şey. Ama bu seçmene yapılan büyük bir haksızlık, hakarettir. Aziz milletim size sesleniyorum. Bu ucube sistemin devamı halinde bugün bize yarın size." dedi.

 

İYİ Parti Meral Akşener