Aksaray'da şoke edici cinayet: Oğul itiraf etti, annesini boğarak öldürmüş

TAKİP ET

Laleli Mahallesi'nde geçtiğimiz cumartesi akşamı saat 21.00 civarında, hareketsiz bir şekilde sulama kanalında yatan bir kadın keşfedildi. Olayı görenler hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine polis, sağlık ekipleri ve AFAD olay yerine sevk edildi.

AFAD ekipleri, su seviyesinin düşük olması sebebiyle çamura dönüşen kanaldan çıkarılan kadının hayatını kaybettiğini tespit etti. Kimlik bulunmayan kadının cesedi, otopsi için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Polis, yaptığı araştırmalar sonucunda kadının Şengül Keleş olduğunu belirledi. Keleş'in, 6 ay önce 11 yaşındaki kızıyla birlikte ayrı bir ev kiralayarak eşinden ayrı yaşamaya başladığı ortaya çıktı. Bu gelişmelerin ardından Keleş'in boşanma aşamasındaki eşi Yavuz Keleş ve üvey oğlu Özgür Keleş şüpheli olarak gözaltına alındı.

İtiraf: Boğarak Öldürdü! Şüphelilerden Özgür Keleş, sorgusunda üvey annesi Şengül Keleş'i öldürdüğünü itiraf etti. Özgür Keleş ifadesinde, "Şengül Keleş'i, aracın içinde boğarak öldürdükten sonra sulama kanalına götürüp attım" dedi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Özgür Keleş, 'kasten öldürme' suçundan tutuklandı, babası Yavuz Keleş ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Şengül Keleş'in sürekli olarak Özgür Keleş'ten şiddet gördüğü ve zaman zaman hastaneye başvurduğu, şiddet nedeniyle 6 ay önce evi terk edip boşanma kararı aldığı öğrenildi. Şengül Keleş'in cenazesi dün Ulukışla köyünde defnedilirken, kızı ise yakınlarına teslim edildi.

Şengül Keleş'in yeğeni Uğur B., "Olayın detaylarını öğrendikten sonra savcılığa şikayette bulunacağız ve bu olayı sonuna kadar takip edeceğiz" şeklinde konuştu.

Aksaray cinayet ölüm haberi üvey anne