Aksaray'da Mamasın Barajı'na düşen genç boğularak yaşamını kaybetti

TAKİP ET

Aksaray'da yaşanan acı bir olayda, 28 yaşındaki Yılmaz Tan (28) isimli genç, ayağının kayması sonucu Mamasın Barajı'na düştü ve boğularak hayatını kaybetti. Olay yerine gelen Tan'ın eşi 25 yaşındaki Gamze ve annesi Aynur Tan ise derin bir üzüntü içinde uzun süre ağladı.

Olay, dün akşam saat 18.00 sıralarında, merkeze bağlı Gökçe köyünde meydana geldi. Yılmaz Tan, arkadaşı Metin Tekin ile birlikte baraj çevresinde gezintiye çıkmışken dengesini kaybederek suya düştü. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, AFAD ve sağlık ekipleri sevk edildi.

2 ÇOCUK BABASIYMIŞ

Bir süre suda çırpındıktan sonra kaybolan Tan'ın cansız bedeni, ekipler tarafından sudan çıkarıldı. Yılmaz Tan'ın eşi Gamze Tan (25) ve annesi Aynur Tan, olayı duyunca baraja gelerek gözyaşı döktü. Tan'ın 2 çocuk babası olduğu öğrenildi.

YAŞANILANLARI ANLATTI

Olayı anlatan arkadaşı Metin Tekin, "Gözden kayboldu. Elimiz, kolumuz bağlandı, bir şey yapamadık. Saat 17.30 civarında oraya geldik, yağmurdan dolayı kayalar ıslanmıştı. Biz yukarıya doğru çıkarken o arkamızdan geliyordu, sudan bir ses geldi ve koştuk ama yetişemedik" şeklinde konuştu.

Aksaray baraj boğulma