Akıllara Durgunluk Veren Vahşet! Başını Keserek Öldürdüğü Kadını Yerken Yakalandı

TAKİP ET

Güney Afrika'da akıllara durgunluk veren bir vahşet yaşandı. Alınan bilgilere göre, polis ekipleri Aphive Mapekule isimli bir adamı başını keserek öldürdüğü bir kadını yerken yakaladığı ve bu durum üzerine polisler gözü dönmüş adamı vurarak öldürdü.

Güney Afrika’da akıllara durgunluk veren bir vahşet yaşandı. Alınan bilgilere göre, polis ekipleri Aphive Mapekule isimli bir adamı başını keserek öldürdüğü bir kadını yerken yakaladığı ve bu durum üzerine polisler gözü dönmüş adamı vurarak öldürdü.

Güney Afrika’da yaşanan vahşet duyanları dehşete düşürdü. 23 yaşında olduğu öğrenilen Aphive Mapekule aralarında kavga çıkan Masumpa isimli kadını önce başını keserek öldürdü daha sonra da yamyam gibi yemeye başladı.

POLİSLER KADINI YERKEN YAKALADI

Öldürdüğü kadını yerken polisin gelmesi üzerine yakalanan cani adam polisin yaptığı tüm uyarılara rağmen kadını yemeye devam etti. Polisin tüm uyarılarına rağmen durmayan ve öldürdüğü kadını yemeye devam eden adam sonunda polisin açtığı ateşle bacağından ve karnından vurularak etkisiz hale getirildi. 

 

güney afrika vahşet dünya haberleri cinayet kadını yerken yakalandı ceset polis aphive mapekule