Akıllara Durgunluk Veren Olay! Cinsel Organına Kokain Süren Başhekim Sevgilisini Canından Etti

TAKİP ET

Almanya'da plastik cerrahisi olan ve hastane başhekimliği yapan bir adam cinsel organına kokain sürerek sevgilisiyle oral ilişki yaşadı. İlişki sırasında kadının yere yığılarak hayatını kaybederken gözaltına alınan doktorun serbest bırakılarak uyuşturucu tedavisi görmeye başladığı öğrenildi.

Almanya’da plastik cerrahisi olan ve hastane başhekimliği yapan bir adam cinsel organına kokain sürerek sevgilisiyle oral ilişki yaşadı. İlişki sırasında kadının yere yığılarak hayatını kaybederken gözaltına alınan doktorun serbest bırakılarak uyuşturucu tedavisi görmeye başladığı öğrenildi.

Olay, Almanya’da meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Almanya’nın tanınmış plastik cerrahilerinden biri olan aynı zamanda hastanede başhekimlik yapan 42 yaşındaki Andreas Niederbichler, sevgilisiyle ilişkisi öncesinde cinsel organına kokain sürdü. Cinsel organına sürdüğü kokain sonrasında sevgilisiyle oral ilişki yaşadığı öğrenilen adamın sevgilisini canından ettiği belirtildi. 

İLİŞKİ SIRASINDA YERE YIĞILARAK HAYATINI KAYBETTİ

Oral ilişki sırasında doktorun cinsel organına sürdüğü kokain nedeniyle kadının bir anda yere yığıldığı ve hayatını kaybettiği belirlenirken polis tarafından yapılan soruşturmada, doktorun suçlu bulunduğu öğrenildi. Doktorun bu şekilde ilişkiyi daha önce 3 kadınla daha yaşadığı ancak kadınların herhangi bir zarar görmediğini söylediği öğrenildi. 

DOKTOR SERBEST BIRAKILDI

Plastik cerrahisi olarak çalıştığı hastanenin aynı zamanda başhekimi olan Andreas’ın internet üzerinden kadınlarla anlaşarak para karşılığında ilişkiye girdiği ortaya çıktı. 38 yaşında olan ve oral ilişki sırasında doktorun cinsel organına sürdüğü kokain nedeniyle hayatını kaybeden kadının ismi açıklanmazken olay sonrasında gözaltına alındıktan sonra mahkemeye çıkarılan doktorun serbest bırakıldığı öğrenildi. Uyuşturucu bağımlısı olduğu belirlenen doktorun serbest kaldıktan sonra uyuşturucu tedavisi görmeye başladığı bilgisine ulaşıldı.

 

Dünya haberleri Doktor Başhekim Cinsel organına kokain süren doktor Oral ilişki Almanya