Ak Partili Milletvekiline Chp'den sert yanıt! Pembe gözlükle mi bakıyorsunuz? Polyannacılık mı oynuyorsunuz?

TAKİP ET

Mecliste asgari ücret ile alınabilecek yumurta sayısının hesabı yapan Ak Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir'e tepki Chp Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık tarafından geldi.

Ak Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir yaptığı yumurta hesabı ile gündeme bomba gibi düştü. 2002 yılında asgari ücret ile 1750 adet yumurta alınırken, günümüz asgari ücretiyle 4375 adet yumurta alındığını söyleyen Ak Parti Manisa Milletvekili alım gücünün arttığını belirtti. Uğur Aydemir’e ilk tepki Chp Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık tarafından geldi.

Ak Partili Milletvekiline Chp’den tepki geldi

Ak Parti Milletvekili Uğur Aydemir’in yaptığı yumurta hesabına "Pembe gözlükle mi bakıyorsunuz?" yorumunda bulunuldu. Konuşmasına "Elektriği, doğal gazı onları geçiyorum" diye devam eden Ak Partili Milletvekiline diğer milletvekillerinden "Elektriği de doğal gazı da söyle canım" diye tepkiler geldi. Aldığı tepkiler karşısında verdiği cevaplar gülerek oldu.

2002-2019 yılları arasındaki alım gücü ve tüketim hesabını yaptı

2002 yılından bu zamana kadar olan alım gücünü ve tüketimleri hesaplayan Ak Parti Milletvekili şaşırtan açıklamalarına devam etti. "2002 yılında 1432 kw elektrik alıyorken şimdi ise 3 bin 270 kw elektrik alıyor. 583 m³ doğal gaz alırken şimdi ise 1108 m³ doğalgaz alıyor. Rahat olun bizim dönemimizde yoksul kimse yok." Sözleri ile şaşkınlık yaratmaya devam etti.

Pembe gözlükle mi bakıyorsunuz? Polyannacılık mı oynuyorsunuz?

Ak Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’in konuşmasının ardından konuşmasını yapmak için kürsüye çıkan Chp Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık tepkisini şu sözlerle dile getirdi; "Söylediklerinizi duyduktan sonra hayretler içerisinde kaldım. Pembe bir gözlükle mi bakıyorsunuz? Polyannacılık mı oynuyorsunuz."

ak parti milletvekili chp yumurta hesabı