Ailesinin Uyuşturucudan Kurtulması İçin Yanına Verdiği Kıza 3 Kez Tecavüz Eden Sapık Hocadan İğrenç Savunma: "Beni Tahrik Etti!"

TAKİP ET

Almanya'da yaşadığı öğrenilen bir aile 17 yaşında olan ve uyuşturucu kullanan kızlarının uyuşturucu bataklığından kurtulması için kızlarını bir hocaya teslim ettiği öğrenildi. 17 yaşındaki kız 3 kez tecavüz ettiği öğrenilen hocanın iğrenç olayı, 'Güreşirken beni tahrik etti' şeklinde savunduğu öğrenildi.

Almanya’da yaşadığı öğrenilen bir aile 17 yaşında olan ve uyuşturucu kullanan kızlarının uyuşturucu bataklığından kurtulması için kızlarını bir hocaya teslim ettiği öğrenildi. 17 yaşındaki kız 3 kez tecavüz ettiği öğrenilen hocanın iğrenç olayı, ‘Güreşirken beni tahrik etti’ şeklinde savunduğu öğrenildi.

Almanya’da yaşamlarını sürdüren bir Türk ailenin 17 yaşında olan ve uyuşturucu kullanan kızlarını bu bataklıktan kurtarmak için Bursa’ya getirdikleri öğrenildi. Kızlarını 40 yaşında olan hocaya teslim edilen genç kız hoca tarafından 3 kez tecavüze uğradı. Evli olduğu ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen Abdülaziz A. isimli hocanın yapılan şikayet üzerine 46 yıl hapis istemiyle hakkında dava açıldığı öğrenildi.

GENÇ KIZA 3 KEZ TECAVÜZ ETMİŞ

Almanya’da yaşayan Türk aile, 17 yaşındaki kızlarını uyuşturucu batağından kurtarmak için Türkiye’ye getirerek Bursa’daki bir hocaya teslim etti. Genç kızı alan Abdülaziz A. isimli hocanın ablasının evine götürdüğü öğrenildi. Ablasının evine birlikte kaldıkları genç kıza 3 kez tecavüz ettiği iddia edilen Abdülaziz A.’nın kıza son olarak tecavüz ettiği gecenin sabahında kapıyı kızın üzerinden kilitleyerek evden ayrıldığı öğrenildi. Kendisini birinci kattaki evin penceresinden atlayarak kurtaran 17 yaşındaki genç kızın hemen ailesini arayarak durumu haber verdiği öğrenildi. Ailenin şikayeti üzerine gözaltına alınan ve mahkemeye sevk edilen Abdülaziz A.’nın çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandığı öğrenildi. 

‘BENİ TAHRİK ETTİ’

Alınan bilgilere göre, ifadesinde kendisini savunan sapık hocanın genç kızın gece kendisiyle güreş yaparken tahrik ettiğini söyleyen Abdülaziz A., genç kızın kendi rızası ile cinsel ilişkiye girdiğini iddia etti. 

 

Almanya Türkiye Bursa Uyuşturucu bağımlısı kız Hoca Tecavüz Tahrik etti 17 Yaşındaki genç kız Aile