Ağrı'da Karısını Döverek Dışkı Yediren Koca Tutuklandı!

TAKİP ET

Ağrı'da Patnos ilçesine bağlı olan Andaçlı köyünde karısını döverek dışkı yerdirmeye çalışan adamın görüntüleri büyük tepki yaratmıştı. Gelen bilgilere göre karısını döverek çocuğunun bezindeki dışkıyı yedirmeye çalışan adam tutuklandı.

Ağrı’da Patnos ilçesine bağlı olan Andaçlı köyünde karısını döverek dışkı yerdirmeye çalışan adamın görüntüleri büyük tepki yaratmıştı. Gelen bilgilere göre karısını döverek çocuğunun bezindeki dışkıyı yedirmeye çalışan adam tutuklandı.

Ağrı Patnos ilçesi Andaçlı köyünde bulunan Mehmet Şakir Ş. 20 yaşındaki karısı C.Ş’ye işkence ederek çocuğunun bezindeki dışkıyı yedirmiş ve bunu cep telefonuna kaydederek paylaşmıştı. 26 yaşında olduğu öğrenilen adamın yaptığı olay sosyal medyada büyük tepki çekti. Adamın karısına yaptıkları Cumhuriyet Savcılığını harekete geçirdi.
26 yaşında evli ve iki çocuk babası olan Mehmet Şakir Ş. karısına çocuğunun bezindeki dışkıyı yedirmeye çalışırken bir yandan da sopayla vuruyor ve tekme atıyor. Karısı C.Ş’ye yaptığı işkenceyi cep telefonuna kaydeden cani koca kürtçe konuşulan bu videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. 

Cani kocanın karısına yaptığı işkenceyi kaydettiği görüntülerde kadın kocasının yaptığı işkencelere dayanamayarak kurtulmaya çalışıyor. Fakat acımasız Mehmet Şakir Ş., görüntülerdeki konuşmasında; "Eğer yapmazsan seni paramparça ederim. Al bu b... ye, hadi acele et. Al ağzına koy. Ağacı senin sırtında kırdım, bir parça kaldı, şimdi başında kıracağım. B... al yüzüne çarp, çık git" dediği görülüyor.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ ÇEKTİ

Sosyal medyada hızla yayılan ve büyük tepki çeken hu olay sonrasında acımasız koca Mehmet Şakir Ş., ilçe Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Cani kocanın Patnos Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadesi alındıktan sonra Patnos Sulh Ceza Hakimliği tarafından ‘Eziyet’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

ağrı patnos cani koca karısına dışkı yediren koca karısına dışkı yediren koca tutuklandı