Ağrı'da Hain Saldırı! Tendürek Dağı'nda Çatışma Çıktı 2 Asker Şehit Oldu 4 Asker Yaralandı!

TAKİP ET

Ağrı Tendürek Dağı'ndan üzen bir haber alındı. Tendürek Dağı'nda PKK2lı teröristler ve güvenlik güçleri arasında düzenlenen operasyon sırasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 2 asker şehit olurken 4 askerin yaralandığı bilgisi alındı. Güvenlik güçlerinin bölgede operasyonlarına devam ettiği bildirildi.

Ağrı Tendürek Dağı’ndan üzen bir haber alındı. Tendürek Dağı’nda PKK2lı teröristler ve güvenlik güçleri arasında düzenlenen operasyon sırasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada 2 asker şehit olurken 4 askerin yaralandığı bilgisi alındı. Güvenlik güçlerinin bölgede operasyonlarına devam ettiği bildirildi.

Güvenlik güçlerinin operasyonlarını devam ettirdiği Ağrı Tendürek Dağı’ndan üzen haber geldi. Operasyon sırasında güvenlik güçleri ve PKK’lı teröristler arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışma sonrasında 2 askerin şehit olduğu ve 4 askerin yaralandığı haberi alındı. Şehit olan ve yaralanan askerlerin kimlikleri henüz açıklanmadı. Operasyonların devam ettiği bölgeye takviye ekip gönderildiği bilgisi verildi. 

 

ağrı tendürek dağından şehit haberi ağrı tendürek 2 asker şehit 4 asker yaralı