Af Gelecek Mi? Adalet Bakanı'ndan Son Dakika Açıklaması

TAKİP ET

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ısrarını sürdürdüğü af konusunda Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den açıklama geldi. Gül af konusunun gündemde olmadığını belirtti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ısrarını sürdürdüğü af konusunda Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’den açıklama geldi. Gül af konusunun gündemde olmadığını belirtti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, geride bıraktığımız haftalarda gündeme getirdiği af konusunda ısrarlarını sürdürüyor. Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ise yaptığı son dakika açıklaması ile, ‘Af gündemimizde değil.’ dedi.

‘ŞU AN İÇİN BİR AF GÜNDEMDE DEĞİLDİR’

Memleketi olan Gaziantep’te Anadolu Yayıncılar Derneği tarafından hazırlanan ‘Yerel Medya Soruyor’ programına katılan Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin af çıkışına yanıt verdi. Bir gazetecinin Bahçeli’nin af çıkışıyla ilgili sorusuna esprili yaklaşan Gül, ‘Tam süre bitti derken, süreyi taşıracak kocaman bir soru Arif beyden geldi.’ dedi. Gazetecilerin sorduğu soruya cevap veren Gül, ‘Şu an için bir af gündemde değildir. Hükümetimizin gündeminde şu an için yoktur.’ yanıtını verdi.

DEVLET BAHÇELİ RAMAZAN BAYRAMI ÖNCESİNE DİKKAT ÇEKMİŞTİ

MHP Lideri Bahçeli ise kendisini makamında ziyaret eden mahkum yakınlarının yanında af çıkışını bir kez daha dile getirmiş ve 235 bine yakın mahkum ve tutuklu olduğunu hatırlatarak Ramazan Bayramı öncesinde hükümetin af konusunda bir çalışma yapması önerisinde bulunmuştu. Geride bıraktığımız haftalarda Bahçeli’nin gündeme getirdiği af konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da affın gündemde olmadığını dile getirmiş ancak Bahçeli Af çıkışlarına devam etmişti.

 

Son dakika Af Mahkumlar Adalet Bakanı Abdülhamit Gül Devlet Bahçeli MHP Af gelecek mi