Adnan Oktar'ın Sağ Kolu Hakkında Flaş İddia: Şantaj Kasetlerini Alıp İsrail'e Mi Kaçtı?

TAKİP ET

Adnan Oktar'ın Sağ kolu ve şantaj kaseti arşivinden sorumlu olduğu iddia edilen Tarkan Yavaş'ın bu kasetlerle birlikte İsrail'e karşı öne sürüldü.

Adnan Oktar'ın Sağ kolu ve şantaj kaseti arşivinden sorumlu olduğu iddia edilen Tarkan Yavaş'ın bu kasetlerle birlikte İsrail'e karşı öne sürüldü.

Kamuoyunda Adnan Hoca adı ile bilinen ve TV kanalında kedicikleri ile yaptığı şovlarla ünlü hale gelen Adnan Oktar ve grubuna yönelik İstanbul merkezli 4 ilde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan kişi sayısı 172 oldu. Operasyonu öğrenen ve polisten kaçmayı Başaran Tarkan Yavaş kayıplara karışırken Adnan Oktar'ın da operasyon öğrenince kaçmaya çalıştı ve kovalamaca sonucunda Sarıyer'de yakalandığı ortaya çıktı.

20 FARKLI SUÇTAN ARANIYOR
Adnan Oktar suç örgütüne bağlı Bilim Araştırma Vakfı başkanı olan Tarkan Yavaş,  başta küçük yaşta kız çocuğuna cinsel istismarı olmak üzere 20 ayrı suçtan aranıyor.

"ŞANTAJ KASETLERİ İLE İSRAİL'E KAÇTI" İDDİASI
Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre Tarkan Yavaş Kaçarken silahlıydı. Adnan Oktar'ın şantaj kaseti arşivinden sorumlu olduğu iddia edilen Yavaş'ın bu kasetlerle birlikte İsrail'e kaçtığı iddia ediliyor. Adnan Oktar'ın sağ kolu olarak bilinen tarihi Tarkan yavaş aynı zamanda örgütün kirli işlerinin kara kutusu olarak nitelendiriliyor.  Tarkan Yavaş daha önce de örgüte yönelik düzenlenen operasyonlarda kaçmayı başarmıştı.

adnan oktar tarkan yavaş adnan oktar suç örgütü israil şantaj kasetleri