Adnan Oktar Suç Örgütünün İğrenç Yüzü: Sapkın İlişkiden Hamile Kaldı, Çocuğunu Adnan Oktar İçin Terk Etti

TAKİP ET

Adnan Oktar suç örgütüne yönelik olarak düzenlenen operasyonda gözaltına alınarak sorgulanan M.K. isimli kadının, Yapı içerisinde 22 yıl önce sapkın ilişkiden hamile kaldı ve bir erkek çocuk dünyaya getirdiği ortaya çıktı. M.K., ailesinin Adnan Oktar ve grubuna karşı olması nedeniyle 7 yaşındaki onu terk ederek örgütteki Görevine devam etti.

Adnan Oktar suç örgütüne yönelik olarak düzenlenen operasyonda gözaltına alınarak sorgulanan M.K.  isimli kadının, Yapı içerisinde 22 yıl önce sapkın ilişkiden hamile kaldı ve bir erkek çocuk dünyaya getirdiği ortaya çıktı. M.K.,  ailesinin Adnan Oktar ve grubuna karşı olması nedeniyle 7 yaşındaki onu terk ederek örgütteki Görevine devam etti.

Adnan Oktar ve suç örgütüne yönelik operasyonun yankıları hala devam ediyor. Yavaş yavaş operasyon kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri de ortaya çıkmaya başladı. Operasyonunda gözaltına alınan M.K.  isimli bir kadının 22 yıl önce Yapı içerisinde iğrenç ve sapkın bir ilişkiden hamile kaldığı ve bir erkek çocuk dünyaya getirdiği, çocuğunu ailesine bırakarak örgüt içerisindeki faaliyetlerine devam ettiği belirlendi. 

ADNAN OKTAR İÇİN TERK ETTİ 
Adnan Oktar operasyonun ardından emniyette sorguya alınan M.K.’ye terk ettiği çocuğunun şu anki fotoğrafı gösterildi. Şüpheli kadın fotoğrafta kendi çocuğunu tanıyamadı. Daha sonra polis ekipleri şüpheliye çocuğun 7 yaşındayken çekilmiş bir fotoğrafını gösterdi. Uzun yıllardan beri görmediği oğlunu bu defa tanıyan M.K.  isimli kadın,  “Bu benim oğlum A.” dedi. Polis ekipleri kadının verdiği ifade karşısında çok olurken, Adnan Oktar ve uğruna şüpheli kadın onu terk ettiğini ve bir daha da hiç görmediğini öğrendi. İddiaya göre Ailesi Adnan Oktar yapılanmasına karşı olduğu için M.K.  Öz oğlunu ailesine terk etti.

adnan oktar sapkın ilişki çocuğunu terk etti operasyon son dakika