Adnan Oktar Cezaevinden Yazdığı Mektupta Kediciklerini Topa Tuttu

TAKİP ET

Temmuz ayında düzenlenen operasyonla gözaltına alınan ve daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderilen Adnan Oktar, tutuklu Bulunduğu Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'nden Star Gazetesi yazarlarından Ersoy Dede'ye 4 sayfalık mektup gönderdi. Adnan Oktar'ın gönderdiği mektupta "Kedicikler, 50 bin TL karşılığında itirafçı oldu" yazması dikkatleri çekti.

Temmuz ayında düzenlenen operasyonla gözaltına alınan ve daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderilen Adnan Oktar,  tutuklu Bulunduğu Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'nden Star Gazetesi yazarlarından Ersoy Dede’ye 4 sayfalık mektup gönderdi. Adnan Oktar'ın gönderdiği mektupta "Kedicikler, 50 bin TL karşılığında itirafçı oldu"  yazması dikkatleri çekti.

Kamuoyunda Adnan Hoca olarak tanınan Adnan Oktar suç işlemek amacıyla örgüt kurma,  cinsel saldırı, çocukların cinsel istismarı, Reşit olmayanla cinsel ilişki, çocuğun kaçırılması ve alıkonulması, cinsel taciz ve şantaj gibi birçok suçundan tutuklanarak Edirne F Tipi Kapalı Cezaevi'ne konulmuştu. Yaklaşık iki aydan bu yana Cezaevi'nde bulunan Adnan Oktar'dan mektup geldi.  Adnan Oktar, Star Gazetesi yazarı Ersoy Dede’ye gönderdiği mektupta canlı yayınlarında öve öve bitiremediği Kediciklerine yönelik suçlamalarda bulundu. Kedicikleri 50.000 TL karşılığında itirafçı olmakla suçlayan adını Oktar'ın mektubunda yazanlar şu şekilde;

İşte Ersoy Dede'nin kendisine gönderilen mektupla ilgili kaleme aldıkları;
“Kendisi ve müritleri hakkında yazdığım yazıdan sonra Adnan Oktar'dan 4 sayfalık bir mektup aldım. Mektubunda ısrarla suçsuz olduğunu söylüyor.. İddianameyi okuyunca neyin ne olduğunu öğrenir. Asıl benim takıldığım nokta sevgi, saygı, hoşgörü ve toleranstan bahsetmesi.”

"HER TÜRLÜ İFTİRA VE TEHDİDE MARUZ KALIYORUZ"
“Adnan Bey iyi güzel söylüyorsunuz da bu nasihatlerinizden nedense müritleriniz hiç nasibini almamış. Organize bir şekilde bana ve gazeteci arkadaşlarıma sosyal medyadan saldırıyorlar.. Her türlü iftira ve tehdide maruz kalıyoruz.. Zaten size yönlendirilen suçlamalardan biri de size muhalif olan insanları tehdit etmeniz ve iftira atmanız değil mi?”

"BU ÇOK AĞIR BİR İTHAM"
“Müritleriniz aynı suçu işleyerek başınıza yeni çoraplar örüyor, haberiniz olsun.. Not: Adnan Oktar mektubunda bazı kediciklerin 50 bin lira karşılığında itirafçı yapıldığını iddia etmiş..”

adnan oktar operasyon mektup kedicikler ersoy dede son dakika