Adıyaman'da Kavga! Ortalık Savaş Alanına Döndü 15 Kişi Gözaltına Alındı

TAKİP ET

Adıyaman'da birbirleri ile akraba oldukları öğrenilen 3 komşu arasında büyük bir kavga meydana geldi. Ortalığı bir anda savaş alanına çeviren kavgada 15 kişinin gözaltına alındığı, 5 kişininse darp edildiği öğrenildi.

Adıyaman’da birbirleri ile akraba oldukları öğrenilen 3 komşu arasında büyük bir kavga meydana geldi. Ortalığı bir anda savaş alanına çeviren kavgada 15 kişinin gözaltına alındığı, 5 kişininse darp edildiği öğrenildi.

KAVGAYI GÖRÜNTÜLEMEK İSTEYENMUHABİR DARP EDİLDİ

Akraba oldukları öğrenilen 3 komşu arasında çıkan ve giderek büyüyen kavgada ortalık savaş alanına döndü. Kavga esnasında görüntü almak isteyen bir muhabirin de tarafların saldırısına uğradığı ve darp edilerek kamerasının kırıldığı bilgisi ulaştı.

15 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Olay, Adıyaman Cumhuriyet Mahallesi 2589 Sokak’ta meydana geldi. Birbirleri il akraba oldukları belirlenen 3 komşu henüz bilinmeye bir nedenle birbirleri ile tartışamaya başladı. Tartışma giderek büyüyerek kavgaya dönüşünce ihbar üzerine olay yerine çok sayıda sivil ve resmi polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri kavga eden taraflara müdahale ederek etkisiz hale getirdi. Yaşanan kavga esnasında olay yerinde bulunan ve kavganın görüntülerini çekmek isteyen Anadolu Ajans Serbest Muhabiri Çağrı Öner’de saldırıya uğradı. Muhabir Öner’in uğradığı saldırıda kamerasının da kırıldığı öğrenildi. Saldırıya uğrayan Öner, kendisine saldıran kişilerden şikayetçi olurken kavga sonrasında polis ekiplerinin tam 15 kişiyi gözaltına aldığı ve gözaltı esnasında çıkan kargaşada 5 kişinin yaralandığı bilgisi alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiği bilgisi verildi.

 

adıyaman kavga 3 komşu akraba büyük kavga 15 gözaltı muhabir kamera saldırı