Adana'dan 24 Saatte 3 Acı Haber! Aynı Nehirde Art Arda Boğuldular

TAKİP ET

Adana'dan art arda acı haberler geldi. Piknik yapmak için Seyhan Nehri kenarına gelen 2 kardeşin boğulduğu haberi alındı. Dün ise aynı yerde 15 yaşındaki bir çocuk boğulmuştu. 24 saat içinde Seyhan Nehri'nde 3 kişinin arka arkaya boğulma haberi alındı.

Adana’dan art arda acı haberler geldi. Piknik yapmak için Seyhan Nehri kenarına gelen 2 kardeşin boğulduğu haberi alındı. Dün ise aynı yerde 15 yaşındaki bir çocuk boğulmuştu. 24 saat içinde Seyhan Nehri’nde 3 kişinin arka arkaya boğulma haberi alındı.

Adana Seyhan İlçesine bağlı olan Yenibaraj Mahallesinden art arda acı haber alındı. Gelen bilgilere göre Okur ailesi piknik yapmak için Seyhan Nehri kenarına geldi. Serinlemek isteyen ve Nehre giren 45 yaşındaki Emrettin Okur ve kardeşi 42 yaşındaki Nihat Okur akıntıya kapılarak boğuldu. 

2 KARDEŞ AKINTIYA KAPILARAK SUDA KAYBOLDU

İki kardeşin boğulduğunu gören Okur ailesinin çığlıkları herkesi etrafa topladı. Durum üzerine kız arkadaşı ile Nehrin kenarına gelen Ali Döver hemen yardım etmek için suya atladı. Akıntıya kapılan iki kardeşi kurtarmak isteyen Ali Döver suda boğulma tehlikesi geçirdi. Bu sırada olay yerine gelen birkaç kişide iki kardeşi kurtarmak istedi fakat başarılı olamadı. İki kardeşin bir süre sonra suda kaybolduğu görüldü. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri ve sağlık görevlileri sevk edildi. İki kardeşi kurtarmak için suya atlayan ve boğulma tehlikesi geçiren Ali Döver sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Suda kaybolan iki kardeşin yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen Dalgıç Polisler yaptıkları arama sonucunda iki kardeşin cansız bedenini sudan çıkardı. Kardeşlerin cansız bedeni sudan çıkarılırken yakınları feryatlar içinde gözyaşlarına boğuldu.

 

adana seyhan seyhan nehri boğulma 3 kişi boğuldu