Adana'da Trafik Kazası! Kamyon Yan Yattı Yaralılar Yola Savruldu!

TAKİP ET

Adana'dan gelen bilgilere göre feci trafik kazası yaşandı. Bir otomobil ve kamyonun çarpışması sonucunda can pazarının yaşandığı kaza meydana geldi. Yaşanan feci kazada 1 kişi hayatını kaybederken 2'si çocuk 7 kişinin de yaralandığı öğrenildi.

Adana’dan gelen bilgilere göre feci trafik kazası yaşandı. Bir otomobil ve kamyonun çarpışması sonucunda can pazarının yaşandığı kaza meydana geldi. Yaşanan feci kazada 1 kişi hayatını kaybederken 2’si çocuk 7 kişinin de yaralandığı öğrenildi. 

Yaşanan feci olay Adana’nın Yüreğir İçesinde meydana geldi. İlçede bulunan D-400 karayolunda meydana gelen feci kaza, Bülent Barut adlı kullanıcının kullandığı 01 ETD 77 plakalı otomobil ile Yakup Ökten’in kullandığı 72 AY 919 plakalı kamyon çarpışması sonucu meydana geldi. Şiddetli çarpışmanın etkisiyle kamyon yan yattı. Kazada yaralanan kişiler bir bir yola savruldu. Çevrede bulunan ve yaşanan feci olayı gören vatandaşlar hemen ambulansa haber verdi. Kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Kazanın şiddeti ile yola savrulan yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi. 

Olay yerinde bulunan vatandaşlar isimleri öğrenilmemiş olan ve kazada yaralanan 2 kız çocuğunun başında durarak çocukları sakinleştirmeye çalıştılar. İsmi belirlenemeyen bir kadın kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Gerçekleşen feci kazada kamyonda 2, otomobilde 6 kişi olduğu öğrenildi.  

 

adana feci kaza 1 ölü 6 yaralı otomobil kamyon kaza yaralılar yola savruldu