Adana'da Toprağa Gömülmüş Battaniye Paniği! Bebek Cesedi Var Sandıkları Battaniye İçinden Çıkan Şey Şok Etti

TAKİP ET

Adana'da yer alan Doğal Park'ta yarısı toprağa gömülü olan bir battaniye görenlere büyük panik yaşattı. Battaniyeyi görenler içinde bebek cesedi olabileceğini düşünürken gerçek çok geçmeden ortaya çıktı. Battaniye içinde bir kedi olduğu ve veteriner olduğu öğrenilen şahsın ölen kedisini buraya gömdüğü öğrenildi.

Adana’da yer alan Doğal Park’ta yarısı toprağa gömülü olan bir battaniye görenlere büyük panik yaşattı. Battaniyeyi görenler içinde bebek cesedi olabileceğini düşünürken gerçek çok geçmeden ortaya çıktı. Battaniye içinde bir kedi olduğu ve veteriner olduğu öğrenilen şahsın ölen kedisini buraya gömdüğü öğrenildi.

Olay, Adana Doğal Park’ta bir kaldırım kenarında yarısı toprağa gömülü şekilde duran battaniyenin fark edilmesiyle meydana geldi. Parka gelenler battaniyeyi görünce büyük paniğe kapıldı. Battaniyenin yarısının toprağa gömül olması panik ve şüpheleri daha da arttırdı. İçinde bir bebek cesedi olabileceğini düşünen vatandaşlar durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. 

POLİSLER BOMBA İMHA EKİBİ ÇAĞIRDI

Olay yerine gelen polis ekipleri şüpheli battaniye içinde patlayıcı olabilme ihtimaline karşı olay yerine bomba imha ekiplerini çağırdı. Parkta geniş güvenlik önlemi alan polis ekipleri parkın giriş ve çıkışlarını kapattı. 

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Polis ekipleri parkta battaniyeyi görerek ihbarı yapan vatandaşların ifadesini alırken battaniye içinde bir bebek cesedi olabileceği ihtimalleri üzerinde duruldu. Tüm bunlar yaşanırken parka Veteriner olduğu öğrenilen Mahir Kaya isimli şahıs geldi. Polislerin yanına gelerek battaniye içinde bir kedi olduğunu ve kedinin kendisine ait olduğunu ancak öldüğü için onu battaniyeye koyup buraya gömdüğünü söyledi. Polislerin isteği üzerine battaniyeyi açan Mahir Kaya’nın doğru söylediği anlaşıldı. Öncelikle polis ekiplerinden daha sonrada çevredeki vatandaşlardan özür dileyen Mahir Kaya, ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

 

Adana Adana haberleri Park Battaniye Bebek cesedi Kedi Veteriner