Adana'da Skandal! Akıl Hastanesinde Yangın Çıktı, Bir Hasta Yanarak Can Verdi

TAKİP ET

Adana'da yaşanan skandal herkesi şok etti. Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde çıkan yangında 37 yaşında olan Kerim Kaya isimli bir hasta yanarak can verdi.

Adana’da yaşanan skandal herkesi şok etti. Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde çıkan yangında 37 yaşında olan Kerim Kaya isimli bir hasta yanarak can verdi. 

Adana Çukurıva ilçesinde bulunan Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi’nde sebebi henüz belirlenemeyen bir yangın çıktı. Çıkan yangın sonrasında 37 yaşındaki Kerim Kaya isimli bir hasta yanarak hayatını kaybetti. 

Adana Çukurova ilçesi Belediye Evleri Mahallesinde bugün saat 18.30 sularında Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinin tek kişilik hasta odasında nedeni henüz belirlenemeyen bir yangın çıktı. Çıkan yangında odada bulunan Kerim Kaya isimli bir hastanın yanarak can verdiği öğrenildi. Yangın, hastane görevlilerinin dumanları fark etmesi ile anlaşıldı. Görevliler hemen itfaiye ekiplerine durumu bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye erleri çıkan yangına müdahale ederek yoğun çalışmalar sonrasında yangını söndürdü. Odada kalan ve yanarak can veren Kerim Kaya isimli hastanın cesedi polisin yaptığı ilk inceleme sonrasında Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Polis ekiplerinin yaşanan yangınla ilgili soruşturmasının devam ettiği bilgisi alındı.

 

adana hastane akıl hastanesi yangın yanan hasta