Adana'da Sit Alanından Gelen Sesler Korkunç Gerçeği Ortaya Çıkardı, İnsan Kemikleri Bulundu

TAKİP ET

Adana'da Sit alanında yapılan bir kaza sırasında insan kemikleri bulundu. Işgal sırasında Fransızların Karakolu olarak kullandıkları bir evin yanında yapılan kazıda bulunan kemiklerin insana mı yoksa bir hayvanım ait olduğu konusunda henüz bir bilgi yok.

Adana'da sit alanı ilan edilen Adana'nın işgali sırasında Fransızların Karakolu olarak kullandığı evinin yakınındaki yerde yapılan kazıda kemikler bulundu. 

Alınan bilgiye göre bir vatandaş sit alanı olarak ilan edilen evini yıkmak istedi.  Daha sonra ise vatandaş evi sit alanı olduğu için müzeye başvurdu ve kazı yapılarak tarihi eser araştırması yapılmasını istedi. Kazı ekibi talep üzerine eve gelerek evde kızı yapmaya başladı. Resimli cuma günü kemik bularak bir poşet içerisine koyan kazı ekibi kazıya devam etti.

POLİS GELİNCE KAÇTILAR

Esnaf ise dün gece tarihi binadan ses geldiğini duyarak Polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kaza yaptığı öğrenilen bazı şahısların Fatma'ya başladığını fark etti. Polis ekipleri daha sonra sit alanında yaptıkları aramada poşetler içerisinde kemik buldu. Kemiklerini insana mı yoksa bir hayvan ama ait olduğunun bulunması için araştırma başlatıldı. Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma devam ediyor.

 

adana sit alanı işgal kemik