Adana'da selamlaşma yüzünden çıkan kavgada şişle kovalamaca yaşandı

TAKİP ET

Adana'da çekimleri yapılan ve internet üzerinden yayınlanan bir dizide yer alan Burak A., ve Cengizhan Y., selamlaşma yüzünden tartışma yaşadıkları kişileri şiş ile kovaladı.

Adana’da çekimleri yapılan ve internet üzerinden yayınlanan bir dizide yer alan oyuncu Burak A., ve Cengizhan Y., yemek yemek için gittikleri bir ciğercide selamlaşma yüzünden tartıştıkları kişileri ciğercide bulunan şiş ile kovaladı. 

Şişle kovalayıp darp ettiler

Edinilen bilgilere göre geçtiğimiz Pazar günü Adana’nın Seyhan ilçesinin Sarıyakup Mahalle’sinde bulunan bir ciğercide yaşandı. İnternet üzerinden yayınlanan suç konulu bir dizide yer alan iki oyuncu yemek yemek için gittikleri mekanda olay çıkarttı. Abdullah H., ve Hüseyin A., ile selamlaşma yüzünden tartışma yaşayan iki oyuncu ciğercide bulunan şişler ile ikiyi kovalamaya başladı. Kısa süren kovalamaca sonunda yakaladıkları Abdullah H., ve Hüseyin A.’yı darp etti. Darp ettikleri Hüseyin A.’nın üzerinde bulunan ruhsatlı tabancayı alarak olay yerinden kaçtılar.

Basın mensubuna hakaret ettiler

Abdullah H., ve Hüseyin A., aldıkları darbeler yüzünden Adana Şehir Hastanesinde tedavi altına alındı. Darp edilen Abdullah H., ve Hüseyin A., Burak A., ve Cengizhan Y.’den şikayetçi oldu. Şikayet üzerine olayın yaşandığı ciğerci dükkanına giden polis ekipleri olaya şahit olan kişilerin ifadelerini aldı. Ciğerciyi ve olayın yaşandığı yeri çeken kameralar ise polis ekipleri tarafından incelemeye alındı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde kimlikleri tespit edilip yakalama kararı çıkan oyuncular Burak A., ve Cengizhan Y., polis ekipleri tarafından kısa süre içinde yakalandı. Darp ettikleri Hüseyin A.’nın ruhsatlı tabancısını alıp kaçan zanlılar, gasp ettikleri silahla beraber yakalandı. Emniyete götürüldükleri anda kendilerini çeken gazetecilere "Ne çekiyorsun lan" diyerek bağırıp hakarette bulundular. 

Zanlılardan biri tutuklandı diğeri serbest bırakıldı

Hakim karşısına çıkan zanlılar Burak A., ve Cengizhan Y., ruhsatsız silah bulundurma, kasten adam yaralama ve hırsızlık suçundan yargılandı. Zanlılardan Burak A., adli kontrol şartıyla serbest kalırken Cengizhan Y., tutuklanarak cezaevine götürüldü.

adana şişle kovalamaca