Adana'da Fıkra Gibi Soygun! Tekel Bayi Soyup Soğana Çeviren Hırsızlar Öyle Bir Savunma Yaptı Ki…

TAKİP ET

Adana'da bir tekel bayinden çaldıkları sigara, içki ve 500 liralık parayla yakalandıktan sonra kendilerini savunma şekilleri pes dedirtti. Bayideki içki, sigara ve paraları yılbaşını kutlamak için çaldıklarını söyleyerek çaldıkları para, içki ve sigaraları ormanlık alana götürdüklerini ifade ettiler.

Adana’da bir tekel bayinden çaldıkları sigara, içki ve 500 liralık parayla yakalandıktan sonra kendilerini savunma şekilleri pes dedirtti. Bayideki içki, sigara ve paraları yılbaşını kutlamak için çaldıklarını söyleyerek çaldıkları para, içki ve sigaraları ormanlık alana götürdüklerini ifade ettiler.

Adana Sarıçam ilçesinde meydana gelen olayda, Şahintepe Mahallesinde yer alan bir tekel bayisine giren iki kişi bayideki sigara, içki ve paraları çaldıktan kısa bir süre sonra yakalandı. Gökhan A. ve Murat K. çaldıkları para, içki ve sigaraları yeni yılı kutlamak amacıyla çaldıklarını ve ormanlık alana götürdüklerini söyledi.

ÇUVALA DOLDURARARAK ÇALDILAR

İsimleri Murat K. ve Gökhan A. olan iki hırsızın yaptıkları plan sonrasında gece yarısında tekel bayisinin arka kapısını kırarak içeri girdiği ve yanlarındaki çuvalın için çok sayıda içki, sigara ve yaklaşık 500 lirayı doldurarak olay yerinden kaçtı. 

‘YENİ YILI KUTLAMAK İSTEDİK’

Sabah saatlerinde iş yerine gelen 57 yaşındaki Mehmet Ardıç isimli dükkan sahibi olayı hemen polise haber verdi. Polis ekipleri olay yerine gelerek yaptıkları inceleme sonrasında gece yarısı tekel bayisine giren Gökhan A. ve Murat K. isimli iki hırsızın kimliklerini tespit ederek kısa sürede onları yakalayıp gözaltına aldı. Verdikleri ifadede, yeni yılı kutlamak istediklerini ancak paraları olmadığı için tekel bayi soyma kararı aldıklarını ve bayiden çaldıkları içli, sigara ve paraları çuvala doldurarak ormanlık alana götürdüklerini söyledi. Pişman olduklarını söyleyen Murat A. ve Gökhan K. mahkeme tarafından ev hapsi ile cezalandırıldı. 

 

Adana Adana haberleri Tekel bayi soyan hırsızlar Yeni yıl