Adana'da Dam Üstünde Şarkılı Şiirli İntihar Girişimi! Komşuları Olanı Biteni Salça Yaparak İzledi

TAKİP ET

Adana'nın Seyhan ilçesinde dam üzerine çıkan ve 3 aylık hamile olduğu öğrenilen kadın boşanmak istemediği kocasına şarkı ve şiir söyledi. Kocasına hitap eden kadının daha sonra eline aldığı cam parçasıyla kendisini yaralamaya başladığı görüldü. O sırada genç kadının komşularının hiçbir şey yokmuş gibi kapılarının önlerinde salçalık biber temizleyerek kadını izledikleri görüldü.

Adana’nın Seyhan ilçesinde dam üzerine çıkan ve 3 aylık hamile olduğu öğrenilen kadın boşanmak istemediği kocasına şarkı ve şiir söyledi. Kocasına hitap eden kadının daha sonra eline aldığı cam parçasıyla kendisini yaralamaya başladığı görüldü. O sırada genç kadının komşularının hiçbir şey yokmuş gibi kapılarının önlerinde salçalık biber temizleyerek kadını izledikleri görüldü.

Olay, Adana Seyhan ilçesinde meydana geldi. Gelen bilgilere göre her ikisi de 24 yaşında olan Hakan Ö. ve Sema Ö. bir süre önce evlendi. Fakat evliliklerinin üzerinden bir süre geçtikten sonra Hakan Ö. karısı Sema Ö.’nün psikolojisinin bozuk olduğunu iddia ederek boşanma davası açtı. Genç kadın kocasından boşanmak istemese de Hakan Ö.’nün evliliğin bitirmekte ısrarcı olduğu ve evdeki tüm eşyalarını alarak kadın terk ettiği belirtildi.

3 AYLIK HAMİLE KADIN DAMA ÇIKARAK İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

3 aylık hamile olduğu öğrenilen Sema Ö.’nün bugün kendisini terk ederek evden ayrılan eşinin oturduğu evin karşısında yer alan tek katlı bir evin damına çıkarak intihar etmek istediği görüldü. Çevrede genç kadının dama çıktığını gören vatandaşların polis ekiplerine durumu bildirdiği ve olay yerine kısa sürede polis ekipleri sevk edildiği öğrenildi. Olay yerine gelen polislerin hamile kadınla konuştuğu ve intihardan vazgeçirmek istedikleri görülürken kadının intiharda ısrarcı olduğu görüldü.

ŞARKI SÖYLEYİP ŞİİR OKUYARAK KENDİNİ YARALADI

3 aylık hamile olduğu öğrenilen genç kadının damın üzerinde eline aldığı cam kırığı ile etrafındakilere yanına yaklaşmamaları gerektiğini söylediği ve damın üstünden inmeyeceğini söylediği görüldü. Kocasının gelmeden oradan inmeyeceğini tekrarlayan genç kadın kısa bir süre sonrada kocası için yazdığı şiiri okuyarak ona şarkı söylemeye başladı. 

CAM ŞİŞE İLE KENDİSİNE ZARAR VERDİ

Polis ekipleri birkaç defa kadına yaklaşmayı denese de kadın her defasında durumu fark ederek kendisini aşağıya atmakla tehdit etti. Polisin genç kadına biraz daha yaklaşması sonucunda kadın bu kez elindeki cam şişe ile önce boğazını sonra kolunu en sonda hamile olmasına aldırış etmeden karnını kestiği ve kendisini yaralamaya başladığı görüldü. 

KOMŞULAR BİBER TEMİZLEYREK KADINI İZLEDİ

Kadının çıktığı tek katlı evin bahçesinde oturan ve salçalık biber temizleyen aile her şey normalmiş gibi biberlerini temizlemeye devam etti. Aradan bir saat sonra bir polisin kadının dalgınlığından faydalanması sonucunda damdan indirilen hamile kadın tedavi teklifini kabul etmeyince emniyete götürüldü. Genç kadının damda kaldığı her saniye cep telefonu kameralarıyla saniye saniye kaydedildi.

 

adana seyhan hamile kadın koca şiir şarkı dam intihar komşu salça biber salçası