Adana'da Bir Otopark Görevlisi Park Etmeye Çalıştığı Otomobille Bankanın İçine Girdi!

TAKİP ET

Adana'da yaşanan bir olay daha yok artık dedirtti. Bir otopark çalışanı otoparka bırakılan otomobili park etmeye çalışırken fren yerine aniden gaza bastı. Görevlinin yaptığı bir an dikkatsizlikle birlikte kontrolden çıkan araba çevrede bulunan bir bankaya girdi. Arabayı aniden içeride gören banka çalışanları şoka uğradı.

Adana’da yaşanan bir olay daha yok artık dedirtti. Bir otopark çalışanı otoparka bırakılan otomobili park etmeye çalışırken fren yerine aniden gaza bastı. Görevlinin yaptığı bir an dikkatsizlikle birlikte kontrolden çıkan araba çevrede bulunan bir bankaya girdi. Arabayı aniden içeride gören banka çalışanları şoka uğradı. 

Adana Merkez Seyhan ilçesine bağlı olan Kayalıbağ Mahallesinde yaşanan olay herkesi şok etti. 60 yaşındaki Murat Tanoğlu isimli şahıs 01 TM 900 plakalı otomobili ile avukatının bulunduğu ofise geldi. Aracını otopark görevlisine teslim ettikten sonra oradan uzaklaştı. Otopark görevlisi olan Özkan Çullu araca bindi ve otomatik vites olan aracı park etmeye çalışırken fren yerine aniden gaza bastı. Aniden hızlanan otomobil çevrede bulunan bir bankaya camını kırarak girdi. Bankada görevli olarak bulunan Soner Kırımbay yaşanan olayda yaralanarak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaşanan olay sırasında banka içinde bulunan çalışanlar büyük bir panik yaşadı. 

ARAÇ SAHİBİ OLAYA ESPİRİYLE YAKLAŞTI ‘ARABAYI BANKAYA YATIRMIŞLAR’

Aracın sahibi olan 60 yaşındaki Murat Tanoğlu ise olayı öğrenerek hemen aracının yanına geldi. Aracını bankanın içinde gören Tanoğlu büyük bir şaşkınlık yaşadı. Gazetecilere konuşan Tanoğlu, "Otopark kağıdı bende, araba bankada. Arabayı bankaya yatırmışlar. Burası Adana her şey burada olur. Alışmıştık böyle şeylere." diye espri yaptı. Tanoğlu ayrıca, "Davacı değilim. Sana bir şey olmasın." dedi.

 

Adana araba banka otopark görevlisi adana haberleri arabayla bankaya girdi