Adana'da Askerden İzne Gelen 21 Yaşındaki Genç Pompalı Tüfekle Öldürüldü!

TAKİP ET

Adana Ceyhan ilçesinde 21 yaşında olan ve askerden izne geldiği öğrenilen Mehmet Yaybel isimli gencin pompalı tüfekle öldürüldüğü öğrenildi.

Adana Ceyhan ilçesinde 21 yaşında olan ve askerden izne geldiği öğrenilen Mehmet Yaybel isimli gencin pompalı tüfekle öldürüldüğü öğrenildi.

Olay, Adana Ceyhan ilçesinde dün Özbilen Caddesi üzerinde yaşandı. Askerden izne geldiği öğrenilen 21 yaşındaki Mehmet Yaybel, babası 52 yaşındaki Ekrem Yaybel ve yeğeni 27 yaşındaki Muharrem Yaybel ile birlikte yöresel tatlıları olan ‘Bici bici’ tatlısını yemek için dışarıya çıktı. Dışarı çıktıkları sırada yaya olarak yolda ilerlerken kendilerini takip ettiklerini belirlenen kırmızı bir otomobilden pompalı tüfekle ateş açıldığı öğrenildi.

İZNE GELEN ASKER HAYATINI KAYBETTİ

21 yaşında olan ve askerden izne gelen Mehmet Yaybel’in babası ve yeğeninin önünden yürüdüğü için tüfekten çıkan saçmaların vücuduna daha fazla isabet ettiği ve ağır yaralandığı öğrenildi. Ağı yaralanan Mehmet Yaybel olay yerine çağırılan ambulansla Ceyhan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ancak hastaneye kaldırılan Yaybel’in doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadığı öğrenildi. Yaralanan ve hayati tehlikesi bulunmayan baba Ekrem Yaybel ve yeğen Muharrem Yaybel’in ise hastanede ayakta tedavi edildikleri öğrenildi. 

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI

Polisin olayla ilgili yaptığı çalışma sonucunda Yaybel ailesi ile aralarında husumet olduğu belirlenen akrabaları E.K ve D.E polis tarafından gözaltına alındı. Diğer şüpheli V.Y’nin ise hala arandığı belirtildi. Yaşanan olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

 

adana ceyhan izne gelen asker genç asker pompalı tüfek saldırı öldü