Adana'da Akıl Almaz Olay! Üzerine Kaynar Su Döken Karısını Boğazından Bıçakladı

TAKİP ET

Adana'nın Sarıçam İlçesi'nde 25 yıllık evli olan adam, eve sevgilisini getirmeye kalkıştı ve karısıyla bu yüzden tartıştı. Karısı ise o uzanırken üzerine kaynar su dökünce mutfaktan eline bir bıçak alan adam, karısını boğazından bıçakladı.

Adana’nın Sarıçam İlçesi’nde 25 yıllık evli olan adam, eve sevgilisini getirmeye kalkıştı ve karısıyla bu yüzden tartıştı. Karısı ise o uzanırken üzerine kaynar su dökünce mutfaktan eline bir bıçak alan adam, karısını boğazından bıçakladı. 

Adana’da akıl almaz bir olay yaşandı! Adana’nın Sarıçam İlçesi’nde ki Gültepe Mahallesi’nde oturan 25 yıllık evli ve 2 çocuk babası olan Menderes C., yaklaşık iki yıl önce tanıştığı Derya Ç. ile sevgili oldu. Derya Ç. ile olan ilişkisini öğrenen eşi Nuray C. ise eşi ile büyük bir tartışma yaşadı ve tartışma sonrasında ise Menderes C., sevgilisini eve getireceğini belirtti. Eşi Nuray C. ile bu sefer daha da tartışmaya başladılar. 

EŞİNİN ÜSTÜNE KAYNAR SU DÖKTÜ

Tartışmanın sabah da devam etmesi üzerine sinirlerine hakim olamayan Nuray C., kaynar suyu kocasının üzerine döktü. Üzerine kaynar su dökülünce yanmasının acısıyla yataktan fırlayan adam, mutfaktan eline geçirdiği bıçak ile karısı Nuray C.’yi boğazından bıçakladı. 
Olayı görenlerin haber vermesi üzerine ise hemen bölgeye sağlık ekipleri geldi ve ağır yaralı olan Nuray C.,  Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi’ne götürüldü ve ameliyata alındı. Vücudunda yanıklar olan Menderes C. ise Adana Şehir Hastanesi’ne götürüldü. Olayla ilgili ise soruşturma başlatıldı.