Adana'da tartışma sonucu pompalı tüfekle amcasını vuran yeğen tutuklandı

TAKİP ET

Adana'da, Mehmet Nazmi Simler (28) isimli bir şahıs, tartıştığı amcası Burak Simler'i (38) sokak ortasında pompalı tüfekle vurarak öldürdü. Olayın ardından tutuklanan Mehmet Nazmi Simler'in ifadesinde, "Uyuşturucu kullanıp, aileme ve akrabalarıma kötü muamelede bulunuyordu. Tartışma sırasında bıçakla saldırdı, ben de pompalı tüfekle ateş açtım" dediği belirtildi.

Olay, 9 Haziran günü saat 19.00 sıralarında Seyhan ilçesi İstiklal Mahallesi'nde gerçekleşti. Evde Mehmet Nazmi Simler ile uyuşturucu bağımlısı olduğu öne sürülen amcası Burak Simler arasında bir tartışma başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve sokağa taştı. Mehmet Nazmi Simler, amcası Burak Simler'e pompalı tüfekle ardı ardına ateş etti. Göğüs ve karnına isabet eden saçmalarla ağır yaralanan Burak Simler kanlar içinde yere yığıldı, şüpheli ise olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. İlk müdahalenin ardından Burak Simler bir özel hastaneye kaldırıldı, ancak hayatını kaybetti.

Şüpheli Mehmet Nazmi Simler, Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından mahallede yapılan çalışma sonucunda olay yerine yakın bir sokakta suç aleti pompalı tüfekle yakalandı. Emniyete götürülen Simler, ifadesinde "Uyuşturucu kullanıp, aileme ve akrabalarıma kötü muamelede bulunuyordu. Tartışma sırasında bana bıçakla saldırdı. Ben de pompalı tüfekle ateş açtım" şeklinde savunma yaptı.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Mehmet Nazmi Simler, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

Adana cinayet sokak ortası