Adana'da bebeklerinin öldüğü 1 hafta sonra fark eden aile tutuklandı

TAKİP ET

Adana'da meydana gelen olayda, uyuşturucu bağımlılığı bulunan anne ve baba, 2 aylık bebeklerinin öldüğünü bir haftanın ardından fark etti. Ekipler tarafından gözaltına alınan anne tutuklanırken, baba ise aranıyor.

İddialara göre, Suat ve Ayşegül T. çiftinin ikamet ettiği evden kötü kokular gelmesinin ardından komşuları, durumu polis ekiplerine ihbar etti.

Olay yerine intikal eden polis ekipleri evin kapısını çalıp açtırdı. Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen çiftin 2 aylık kız bebeklerinin bir hafta önce yaşamını yitirdiği ve durumu fark etmedikleri ortaya çıktı.

'BEBEĞİN ÖLDÜĞÜNÜ POLİS GELİNCE FARK ETTİM'

Bebeğin cansız bedeni üzerinde otopsi yapılması adli tıp kurumu morguna sevk edilirken, evde olan anne gözaltına alındı. O esnada evde bulunmayan baba ise polis ekipleri tarafından aranmaya başlandı. Gözaltına alınan anne ifadesinde, bebeğin öldüğünü polis geldiğinde fark ettiklerini ifade etti. Anne ifadesinden sonra sevk edildiği adliyede mahkemeye çıkartılarak tutuklandı.

İsim verilmediği gibi kimlik bile çıkarılmayan bebeğin ölüm sebebinin ise yapılan otopsinden sonra ortaya çıkması bekleniyor. Olay hakkında soruşturma halen devam ediyor.

Adana